На Хмельниччині діятиме 6 черг погодинних відключень: що це означає?

На Хмельниччині діятиме 6 черг погодинних відключень: що це означає?
  • З понеділка, 30 січня, по області діятиме 6 черг погодинних відключень.

Усіх споживачів на Хмельниччині поділили на шість черг. Відтак з понеділка, 30 січня, відключення будуть відбуватись з врахуванням нового розподілу та інструкції. Що це означає?

  • У відповідності до «Інструкції про складання і застосування графіків погодинного відключення електроенергії» із змінами, що затверджені наказом Міненерго від 11.11.2022 року № 384 – всіх споживачів області поділено на 6 черг. Крім того, інструкція регламентує те, що на період дії воєнного стану та протягом 12 місяців після його припинення чи скасування, максимальна тривалість перерви в електропостачанні споживачів під час застосування ГПВ не може перевищувати шість годин. Але з можливим відхиленням в сторону збільшення – не більше, ніж на одну годину, незалежно від температури зовнішнього повітря, - пояснюють у "Хмельницькобленерго".

Як додають у компанії, запровадження шести черг дасть змогу більш справедливо здійснювати відключення та трохи збільшити час розподілу електричної енергії.  Детальніше - у Графіку погодинних відключень.

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (195)
  • Анна Мищенко

    До якої черги відноситься вул Гагаріна?
  • Анна Мищенко

    До якоъ черги выдноситься вулиця Гагаріна?
  • Ирина Кармалита

    Oleksandr Symchyshyn
  • Олег Шалев

    Суки,мозги поділіть на шість черг....

keyboard_arrow_up