На Хмельниччині хочуть розірвати договір із підрядником, який ремонтує стадіон за 11 мільйонів

На Хмельниччині хочуть розірвати договір із підрядником, який ремонтує стадіон за 11 мільйонів
  • У прокуратурі кажуть, підрядник аванс взяв, але роботи не виконує.

В рамках президентської програми «Велике будівництво» у Кам'янці-Подільському запланували капітально відремонтувати міський стадіон ім. Г.А. Тонкочеєвав. На підставі рішення тендерного комітетуву червні минулого року із переможцем відкритих торгів було укладено договір про проведення робіт вартістю понад 11 млн грн.

На виконання умов правочину замовником товариству відразу сплачено 3,4 млн грн авансу. Підрядник зобов’язався виконувати роботи, визначені проектно-кошторисною документацією, та звітувати про використання коштів.

Як повідомляють у прокуратурі області, станом на січень 2021 року він цього не зробив, підтвердив виконання робіт вартістю лише 96 тис грн, а невикористану частину авансу до міської ради не повернув.

Відео дня

"Хмельницька обласна прокуратура у судовому порядку вимагає розірвати договір про закупівлю та стягнути з товариства невикористану суму авансового платежу на суму майже 3,3 млн грн", - повідомили в прокуратурі. 

Як зазначається, позов перебуває на розгляді у господарському суді Хмельницької області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up