На Хмельниччині кількість хворих на COVID-19 зросла до 50

На Хмельниччині кількість хворих на COVID-19 зросла до 50
pixabay
  • Вранці стало відомо про 2 нових хворих.

Станом на 11-ту годину 19 квітня в Хмельницькій області уже зафіксовано 50 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Одна із цих пацієнток перебуває на контролі Чернівецького лабораторного центру.

Загалом від коронавірусної хвороби на Хмельниччині одужало уже 5 пацієнтів. 2 людей померло. Про це повідомляють в облдержадміністрації.

Нагадаємо,  станом на вечір 18 квітня в області було 48 випадків COVID-19. Сьогодні вранці повідомили про  новий підтверджений випадок захворювання на COVID-19 у Кам'янці-Подільському.

Відео дня

Читайте також:

Карантин та коронавірус: головні новини 19 квітня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

За добу в Україні виявили 343 нові випадки COVID-19: кількість хворих по областях

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (39)
  • Макс Десятник

    Кордони закрили, рух  транспорту призупинили, вихід з будинків обмежили. І залишили одне джерело інформації - телебачення та радіо, яке усе у приватних руках. Тепер виникає питання, як перевірити простим людям, дану інформацію?  Якщо , наприклад сказати, що від того місця де Ви проживаєте км 20 - 30 є багато хворих, це ще легко перевірити. А ось, що більше 100 км, уже перевірити важче.  Чому зазвичай новини показують з США та Італії, а потім загальну суму хворих за півтора місяці( включаючи які видужали), а там, новини з Китаю та Європи... Чому держкомстат не подає інформацію про померлих від початку незалежності? Знаєте яка цифра страшна була б на 2019 рік?  Уявіть собі наприклад,  у 2019 році померли 26 мільйонів українців...Страшно? А 2020 26,5  млн... жодну іншу хворобу не сумують, чому?
  • Ирина Рубанка-Закревская

    Зато до церкви всі сходили
  • Natasha Simkova

    Раніше ця газетка щомісячно,(якщо не зраджує пам'ять видавала данні про кількість народження та смертність,поцікавтесь-дуже цікаве кіно )А Ще,кому не влом увімкнути мозок і цікавість-передивіться Демографічний паспорт Хмельницької обл.(гугл в допомогу)
  • Галина Донцова

    Так і зробимо.В церкві поминальний день ніхто не відмінив.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up