На Хмельниччині перенесли початок сезону полювання: чому

На Хмельниччині перенесли початок сезону полювання: чому
Фото ілюстративне
  • Через сприятливу погоду та грибників, старт полювання на парнокопитних вирішили відкласти.

7 та 8 листопада полювання на території державних лісогосподарських підприємств області проводитися не буде. Про це повідомляє пресслужба Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

  • "Хмельницьке обласне управління лісового та мисливського господарства рекомендує іншим користувачам мисливських угідь теж перенести строки полювання на парнокопитних тварин та хутрових звірів на більш пізній період для запобігання нещасних випадків під час його проведення", - йдеться у повідомлені.

Як зазначається, це пов'язано зі сприятливими погодними умовами для збору грибів, що призвело до масового відвідування населенням лісових масивів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (69)
  • Юрій Грановський

    Якби ваші городи і кури поїла та потоптала дичина тоді одразу згадали б про полювання,це відбір а не зухвалість,не усі їздять на оленів і лосів.
  • Коля Стельмах

    Грибникам в суботу та неділю можна посидіти в дома.

    Коля Стельмах reply Коля Стельмах

    Валентина Алексійчук Ами на полювання.

    Валентина Алексійчук reply Коля Стельмах

    Коля Стельмах от якраз саме в суботу і неділю люди не на роботі і йдуть в ліс.
  • Станіслав Павлінський

    Якби він взагалі не починався було б чудово.  Тварин майже не залишилось.
  • Паша Паша

    відкриття буде в цю суботу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up