На Хмельниччині під потяг потрапив 20-річний хлопець

На Хмельниччині під потяг потрапив 20-річний хлопець
  • Він сидів на коліях і не реагував на сигнали локомотива.

  • Зараз молодий чоловік в тяжкому стані. 

  • В нього численні травми та переломи.

У Білогірській лікарні на Хмельниччині вкрай тяжкому стані знаходиться 20-річний хлопець. Його туди привезли з численними травмами. У молодика діагностували переломи кісток черепа, тазу, ребер, ключиці. 

Такі травми молодий чоловік отримав в результаті наїзду. Який на нього скоїв локомотив. 

За попередньою інформацією поліції, хлопець сидів на коліях і на сигнали потяга не реагував. В лікарні його прооперували. Однак жодних прогнозів медики не дають. 

Відео дня

Подія сталася 3 жовтня близько 00:40 години в селищі Білогір’я. Поліція наразі з’ясовує всі обставини  трагедії. Про це повідомили на сайті ГУНП у Хмельницькій області. 

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up