На Хмельниччині випустили курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ

На Хмельниччині випустили курсантів  Харківського національного університету внутрішніх справ
Фото: Володимир Юр'єв
  • Це другий випуск курсантів ХНУВС у Кам'янці-Подільському.

  • Дипломи отримали 209 офіцерів.

Сьогодні, 12 квітня, у Кам’янці-Подільському відбувся випуск курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ.

Про подію розповіла пресслужба поліції.

Відео дня

Так, бакалаврами стали хлопці та дівчата, які навчались за спеціальностями «Право» та «Кібербезпека». Ряди правоохоронців поповнили 209 офіцерів – 147 з них працюватимуть в органах досудового розслідування, а ще  62 в органах Департаменту кіберполіції національної поліції України.

Нагадаємо, це вже другий випуск курсантів ХНУВС в Кам’янці-Подільському. Адже з початком повномасштабного вторгнення університет був вимушений передислокуватися з міста Харків до інших регіонів України для продовження освітнього процесу у безпечних умовах. Два з шести факультетів прийняв Кам’янець-Подільський. 

Привітали випускників ректор ХНУВС, заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації, представники інших силових структур та місцевої влади.

«Уже найближчим часом дипломовані слідчі, експерти та кіберполіцейські приступлять до виконання своїх функціональних обов’язків у підрозділах поліції більшості областей нашої держави», йдеться в дописі правоохоронців.

Читайте також: У Хмельницькому випустили офіцерів-прикордонників

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up