На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили

На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили
  • З початком повномасштабного вторгнення 86 громадян рф незаконно перебували на території нашої області.

У період з 24 лютого 2022 року і по 17 квітня цього року в Хмельницькій області правоохоронці виявили 86 громадян росії, які незаконно перебували на території області.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в Державній міграційній службі.

Крім того, передають в ДМС, затримали і 23 нелегала з Республіки Білорусь.

Відео дня

У відомстві також назвали загальну кількість нелегалів з іноземних країн, яких правоохоронці затримали від початку повномасштабної війни. Так, на Хмельниччині виявили 395 порушень міграційного законодавства, з яких 367 вчинили іноземці або особи без громадянства.

У міграційній службі зазначили, що всіх порушників притягнули до адміністративної відповідальності. 188 іноземців або осіб без громадянства примусово повернули в країну походження або третю країну. 34 нелегалів міграційна служба примусово видворили з України, 285 —заборонили в’їзд на територію України.

Отже, до громадян-країни агресорки, які незаконно перебувають в Україні, запроваджують такі заходи, як примусове повернення та примусове видворення. Міграційники можуть ухвалити рішення про примусове залишення України росіянином протягом 30 днів. Так, як пункти пропуску на державному кордоні з росією не працюють, то іноземці виїжджають в третю країну. Якщо ж громадянин ворожої країни відмовляється повертатися, то суд видає рішення про примусове його видворення.

Читайте також: На Хмельниччині виявили нелегалів з росії та Молдови

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up