На Хмельниччину доставлять тіло загиблого на Сході героя

На Хмельниччину доставлять тіло загиблого на Сході героя
Фото із Facebook
  • Сергію Тимощуку було лише 18 років. 

  • Він загинув під час оборони Луганського аеропорту влітку 2014 року.

  • Весь цей час герой був у списку безвісти зниклих.

Майже 6 років тому у зоні АТО зник славутчанин Сергій Тимощук. Востаннє юнака бачили біля Луганського аеропорту влітку 2014 року. Він проходив військову службу у львівський військовій частині А0284 - 80 аеромобільна бригада. Звідти був направлений на військову службу на Схід, згодом на оборону аеропорту. Востаннє хлопець виходив на зв'язок із рідними 29 серпня. Тривалий час Сергія не було навіть у списках безвісти зниклих.

Громада Славути писала листи до Міністерства оборони та не припиняла пошуки зниклого героя. З 2015 року Сергія офіційно внесли до списку безвісти зниклих. Батьки здогадувалися, що їхнього сина немає в живих. А декілька місяців з’явилося підтвердження даного факту. Останки юнака відправили на експертизу, яка дала підтвердила, що це 18-річний славутчанин. Батьки хлопця не вірили до останнього, тому провели ще одну ДНК-експертизу. Вона теж показала, що це Сергій Тимощук.

Тіло героя доставлять у Славуту після послаблення карантину. Про це сьогодні, 18 травня, на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Славути Василь Сидор.

Відео дня

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (102)
  • Тамара Саницкая

     😢😢😢СКІЛЬКИ  МОЖНА  ХОВАТИ  ВІЙСЬКОВИХ  УКРАЇНЦІВ?   Я,  ХОЧУ  МИРУ.....  ДЛЯ   ВСІЄЇ   НАШОЇ  КРАЇНИ!🙏🙏🙏
  • Тамара Саницкая

    😢😢😢Царство Небесне 🙏🙏🙏
  • Ніна Леонтієва

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ І ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ ГЕРОЮ!
    ЩИРІ  СПАВЧУТТЯ  БАТЬКАМ, РІДНИМ І ДРУЗЯМ.
  • Наталія Жукова

    Царство Небесне цій дитині! Як жаль, що гинуть наші діти. Дуже співчуваю батькам. Це така втрата, така рана на серці, що вона ніколи не загоїться. Вона ця рана буде кровоточить все їхнє життя.  Тримайтесь,рідненькі. А ми будемо молитись за Вашого синочка.🙏🙏🙏😭😭😭
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up