На хмельницьких ринках заборонили продавати небезпечну приправу

На хмельницьких ринках заборонили продавати небезпечну приправу
Фото ілюстративне
  • У партії коріандру, який експортують з Болгарії, фахівці виявили  сальмонелу. 

 

Небезпечну сальмонелу виявили в коріандрі з Болгарії, який експортували до країн ЄС та України.

"Керуючись повідомленням системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 12 лютого 2020 року № 2020.0699, інформуємо операторів ринку, які здійснюють на території Хмельницької області реалізацію та обіг харчових продуктів, щодо виявлення сальмонели в коріандрі тонкого помелу, експортованому з Болгарії (експортер: Bulgarcoop – Import - Export LTD) до Німеччини (виробник: Beck Gewuerze and Additive GmbH, код № 540606100, продукт: Rohwusal Bergsalami – Edelschimmеl, партія: 20200120171608, термін придатності: до 28.01.2022, кількість: 300,0 кг) та окремих держав-членів ЄС і, в тому числі до України – ТОВ «КОВЧЕГ» (вул. Соборна, 15, с. Софіївська Борщагівка, Києво-Святошинський район, Київська область)", -  повідомили у Держпродспоживслужбі.

Операторів ринку, які здійснюють на території Хмельницької області реалізацію та обіг харчових продуктів, у разі виявлення вказаного вантажу в обігу, закликають звернутись до районних, міськрайонних та Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області. 

Відео дня

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Світлана Женжебір-Плахтій

    Як сальмонела потрапила на кориандр?Маячня.
  • Валентина Оксанюк

    Якась брехня,сальмонела живе в мясі,яйцях,рибі,молочні продукти,овочі і фрукти!
  • Марина Захарченко

    Я полностью за
  • Надія Боднар

    Підскажіть будь ласка, чи можливо і як саме провести експертизу продукту? Куди звертатись , якщо я просто фізична особа?

    Віктор Ткач reply Надія Боднар

    Валентина Старосуд хай так чим ніяк!

    Валентина Оксанюк reply Надія Боднар

    Да продукти провіряють!

    Віктор Ткач reply Надія Боднар

    Валентина Старосуд щасливі, збережіть її!

    Валентина Оксанюк reply Надія Боднар

    Віктор Ткач но в нас в Вінниці ще є все працює!

    Віктор Ткач reply Надія Боднар

    Валентина Оксанюк якої нема?

    Валентина Оксанюк reply Надія Боднар

    Надія Боднар аналізи робить санстанція!

    Ирина reply Валентина Оксанюк

    нема вже давно їх
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up