На кого наваляться труднощі, а кого чекає приємний сюрприз. Гороскоп на тиждень

На кого наваляться труднощі, а кого чекає приємний сюрприз. Гороскоп на тиждень
Фото ілюстративне
  • Які повороти долі та несподіванки підготували зірки для кожного знака зодіаку з 11 по 17 травня, дізнавайтесь далі.

Овен 

Цього тижня зосередьте свою увагу на питаннях, які пов'язані з роботою. Наберіться терпіння та не приймайте поспішних рішень. Якщо ви самостійно не можете обрати, як вам краще вчинити в тій чи іншій ситуації, порадьтеся з близькими, пише 24tv.

Сприятливий день: 12 травня 
Несприятливий день: 13 травня

Відео дня

Телець 

Тиждень вдалий для генерального прибирання та очищення не лише простору, а й думок. Не тримайте все в собі, а просто відверто про все розкажіть. На вихідних добре розпочати те про що ви довгий час думали. 

Сприятливий день: 14 травня
Несприятливий день: 13 травня

Близнюки 

Варто задуматися над зміною пріоритетів. Беручись за нову справу, не забувайте про ціль до якої ви йдете. Цього тижня у вас є чудовий шанс, аби стати більш впевненим в собі. 

Сприятливий день: 15 травня
Несприятливий день: 16 травня

Рак  

Робочий тиждень  буде наповнений позитивними подіями. Проаналізуйте усі свої помилки за останній час та уникайте їх. Беріть на себе стільки турбот, скільки можете зробити, інакше будете сильно нервувати, через те, що нічого не встигаєте.

Сприятливий день: 11 травня
Несприятливий день: 12 травня 

Лев 

Очікуйте звістку від старих друзів чи родичів. Краще сконцентруватися на якомусь одному завданні, не розсіюйте себе на багато справ водночас. Якщо отримаєте зауваження – прийміть його та зробіть висновки. 

Сприятливий день: 13 травня 
Несприятливий день: 14 травня

Діва

Тиждень буде успішним. На роботі на вас чекають зміни, які підуть на користь. Ви зможете нарешті більше часу присвячувати тому, що вам дійсно подобається. 

Сприятливий день: 16 травня
Несприятливий день: 17 травня 

Терези

Не вступайте ні з ким в суперечку, не поспішайте та будьте особливо уважними з документами та фінансами. На вихідних у вас можуть швидко змінитися плани, тож не варто поки що нічого планувати.

Сприятливий день: 11 травня
Несприятливий день: 13 травня 

Скорпіон

На вас чекає багато завдань та планів. Відпочити вдасться лише у вихідні. Не бійтесь цього тижня придбати щось дороге, якщо ви зробите покупку – то річ прослужить вам довго.

Сприятливий день: 15 травня 
Несприятливий день: 16 травня 

Стрілець 

Тиждень не буде надто легким. Варто проявити терпіння та не бути дуже вимогливими до людей. Не відмовляйтеся від відпочинку, особливо, якщо відчуваєте втому.

Сприятливий день: 17 травня 
Несприятливий день: 12 травня

Козеріг

Присвятіть цей тиждень майбутньому. Завдяки друзям, у вас буде чудова нагода створити на вихідних дещо дуже цікаве також варто очікувати на сюрприз.

Сприятливий день: 14 травня 
Несприятливий день: 15 травня

Водолій 

Можливі труднощі на роботі, але позитивний настрій допоможе з ними впоратися. Не втрачайте впевненості у собі та прислухайтеся до себе, як ніколи.

Сприятливий день: 17 травня 
Несприятливий день: 11 травня

Риби

 Ваш самоконтроль допоможе вам здолати будь-які труднощі. Втім здоров'я залишається на першому місці, тож зміцнюйте свій імунітет. На вихідних спробуйте відкласти усі справи та просто розслабитися. 

Сприятливий день: 13 травня
Несприятливий день: 14 травня

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

Читайте також: Хто стане щасливчиком, а хто лузером місяця: гороскоп на травень

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Світлана Бойко

    Тілець
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up