На одній з АЗС на Хмельниччині знайшли неякісне паливо

На одній з АЗС на Хмельниччині знайшли неякісне паливо
  • Екологічна інспекція виявила порушення на АЗС.
  • На керівника автозаправки склали відповідну постанову.

Державна екологічна інспекція проводить перевірки на АЗС області. 29 липня на одній із автозаправок виявили не якісне паливо.

Як зазначили в екологи, були порушенні вимоги Закону України "Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції" та Закону України "Про загальну безпечність нехарчової продукції".
На керівника автозаправки винесено постанову про накладення штрафних санкцій на загальну суму дванадцять тисяч сімсот п’ятдесят гривень. 

Крім того, прийнято рішення про вжиття обмежувальних заходів на АЗС.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Илья Пронин

    на якій саме?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up