На Озерній собаку викинули з 9-го поверху

На Озерній собаку викинули з 9-го поверху
Фото з Фейсбук
  • Інцидент стався вночі 29 липня на вулиці Кармелюка.
  • Тварина загинула на місці.
  • Власник квартири, з вікна якої випав пес, переконує, що той сам вистрибнув з балкона.
  • У поліції наразі з'ясовують усі обставини.

Вчора, 29 липня, близько 12-ї години ночі мешканці будинку №10 почули скавучання пса. Тварина випала з вікна квартири, що на 9 поверсі. Як повідомляє хмельничанка Дарія Попович на сторінці громадської організації «Врятуй життя» у Фейсбук, 25-річний хмельничанин нібито навмисно викинув дворового пса.

Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини. Як повідомляють у прес-службі Хмельницького відділу поліції, власник квартири, з вікна якої випав пес, запевняє, що взяв тварину з вулиці до себе додому у той же вечір. Однак, коли він пішов за їжею для пса у кухню, той нібито сам виплигнув через відчинений балкон на вулицю.

Слід зазначити, що якщо інформація про жорстоке поводження з твариною доведуть, хмельничанину загрожує штраф або арешт до шести місяців.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (36)
  • Маріна Френьч

    Просто мразіна обісцяна...
  • Антоніна Іванова

    Нехай би на собі екпериментував
  • Міша Заклецький

    От коли вбивають теля , свинку , страуса, курку , барана , коня , живцем рака варять чи ще когось аби ви могли наїстися - це не є жорстоким поводженням з тваринами?  Адже насправді їсти їх то немає ніякої необхідності , лише смакове задоволення для вас.  Раджу раз на бійню сходити , бірці за мораль , а потім в зеркало подивитися :)))



    А тут лише припущення недалекого писаки , що чоловік викинув пса , вже зібралися лінчувати :)))))  Давно не бачив стільки чи то лицемірів, чи то придурків в одному місті .



    У мене було 4 собаки за життя , і кілька котів . Самі з балкона вони легко могли вистрибнути  якщо вікно відкрите , вони не розуміють , на якій висоті знаходяться  дивлячись з під балкону , для них це просто паркан який можна перестрибнути.
  • IGOR

    IGOR reply IGOR

    Я считаю, что пол года это очень мало... Но проблема в том, что я не верю, что хотя-бы их дадут(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up