«На стінах — дірки від уламків ракети»: мешканці Хмельниччини про наслідки «прильотів» (ВІДЕО)

«На стінах — дірки від уламків ракети»: мешканці Хмельниччини про наслідки «прильотів» (ВІДЕО)
Світлини зі сторінки «Суспільне Хмельницький»
  • Пожежу й стовп диму побачила мешканка Шепетівщини.
  • Дірки в стіні й розбиті вікна застав хмельничанин.

Два «прильоти» маємо на Хмельниччину 10 лютого. Загиблих і поранених немає. Але пошкодження є. Так, «шахед» влучив у об’єкт критичної інфраструктури на Шепетівщині. Російська ракета прилетіла до Хмельницької громади.

Хмельничанин Анатолій мешкає на ближній до об'єкта енергетичної інфраструктури, в який та ракета влучила, вулиці. В його будинку вибуховою хвилею повибивало скло у вікнах та міжкімнатних дверях, зі стелі попадав гіпсокартон. На стінах — дірки від уламків ракети.  Родина не постраждала, бо коли оголосили «Повітряну тривогу» усі залишили будинок.

«Коли повернулися, заходилися вкотре прибирати розбите скло всією вулицею», - оповідає «Суспільному».

Відео дня

То не вперше на його вулиці шибки вилітають. Тож склити вікна чоловік не спішить. Спершу плівкою затягне, бо раптом ще «приліт».  

Неподалік від місця влучання у Шепетівському районі мешкає і Юлія. Каже, звук дрона чула. Неприємне таке дзижчання. Подумала навіть, що то потяг, бо ж неподалік залізнична колія. Аж врапт - вибух.

«Виглянула у вікно, побачила відблиски вогню, відблиски пожежі, - пригадує. - Зрозуміла, що щось десь бабахнуло. Зранку світло зникло, але за годину-півтори часу його відновили. Дякувати Богу і нашим електрикам. І вже потім, коли їхала на роботу, побачила залишки пожежі, стовп диму».

Від вибуху в четвертій ранку прокинулася й Поліна з Шепетівщини. Сповіщення про тривогу не було. Та й вибуху, як такого, не чула, тож на сполох не забула, повимикала світло й воду та вклалася спати. Правду дізналася тільки вранці.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Olga Khmelevskaya

    Ой, блін ...Як порахувати помилки у "дописі" , то вже забудеш про що мова йшла)))
    А що за слово "врапт"? Літературна норма - раптом.
  • Валентина Кміта

    ну шо ви налетіли на тероборону? немає чим збивати всі ракети і шо?це війна і слава всім святим ,шо нам достається не так часто,і без людських жертв.вся наша ненависть до ворогів,нелюдів які знищуть людей,а хто наводить на цілі_це гнида повинна пізнати пекло ще на цьому світі і горіти в пеклі на тому. да буде так.амінь.
  • Гена Гена

    Всі ракети випущені по Хмельницькому - завжди долітають до цілі.  Нам напевно непотрібні ППО.  Може Гамалій прояснить чому немає ППО.

    Olga Khmelevskaya reply Гена Гена

    Усе у Києві.
    Хоча в першу чергу треба закривати області  де є  атомні станції. То не жарти
  • Valentin Samchuk

    Оголошення тривоги не було при влучанні шахеду. Писали б правду

    Роман Сапожник reply Valentin Samchuk

    Людина сказала, що пішла здому перед ударом ракети. Читайте уважно.

keyboard_arrow_up