Начальницю служби у справах дітей Хмельницької ОДА впіймали на вимаганні хабаря (ФОТО)

Начальницю служби у справах дітей Хмельницької ОДА впіймали на вимаганні хабаря (ФОТО)
  • Посадовиця вимагала гроші за сприяння в усиновленні. 

5 тисяч доларів США – саме такий хабар вимагала начальниця Служби у справах дітей Хмельницької облдержадміністрації. За даними слідства, гроші вона "попросила" за сприяння у прийнятті рішення про усиновлення малолітньої дитини. Про це повідомили у пресслужбі обласної прокуратури 13 липня.

Після одержання цієї суми її затримали. На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру за частиною 3 статті 369-2 Кримінального кодексу України (вимагання та одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави) та обрання затриманій особі запобіжного заходу.

Відео дня

Читайте також: На Хмельниччині водій намагався відкупитися від поліції за ДТП (ФОТО)
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Читач42

    З її подачі мене позбавили батьківських прав, через те, що не маю власного житла і дуже часто переїжджали з одного місця на інше. В мене їх було четверо, два хлопчика та дві дівчинки. Вона їх роз'єднала, всі мої крихітки живуть окремо.Із хлопцями слава богу маю можливість бачитися та допомагати їм. З дівчатами все складніше. Старша донька десь у Івано Франківський обл., а долю наймолодшою я дізнатися так і не змогла. Таїнство усиновлення. Вона зруйнувала мою сім'ю, я втратила інтерес до життя. І зараз карма її постигла. Я дуже сподіваюся, що їй датуть максимальний термін покарання. Усім гарного дня.
  • Читач26

    Чия ж то протеже, подруга?
  • Игорек

    Скільки діток не попали у сім'ї  ,завдяки цій нахабі,шкода(
  • Ігор Печериця

    Задрали...

keyboard_arrow_up