Наслідки снігопаду: на Хмельниччині за добу врятували пів десятка авто (ФОТО)

Наслідки снігопаду: на Хмельниччині за добу врятували пів десятка авто (ФОТО)
  • Випробування снігом зуміли пройти не всі водії. Дехто злітав з дороги та застрягав в заметах.
 

Хмельничани в останні дні відчули прихід справжньої зими. Хоча снігу випало не багато, але неприємностей через нього уникнути не вдалося. Найбільше від нього уже традиційно страждають водії. Так, за даними Головного Управління ДСНС області, за добу, 29 грудня, через негоду сталося одразу 5 автопригод:

- на автодорозі поблизу села Мокроволя Білогірського району автомобіль "Opel Zafira" злетів до кювету. Рятувальники за допомогою пожежного автомобіля підвищеної прохідності та лебідки відбуксирували легковик з кювету на проїжджу частину дороги. Згодом на цій же ділянці дороги надзвичайники надали допомогу водію автомобіля "Газель", який за несприятливих погодних умов з’їхав у кювет.

- на  автодорозі поблизу села Кормильче Чемеровецького району у сніговий замет потрапив водій автомобіля "Peugeot Boxer". Надзвичайники за допомогою спецтехніки відбуксирували автомобіль, після чого той продовжив свій рух.

Відео дня

- ввечері 29 грудня неподалік міста Городок вантажівка "Volvo" з’їхала у кювет. Водій не зміг самостійно виїхати. На допомогу довелося викликати бійців Служби порятунку.

- а вже вночі в мікрорайоні Книжківці, що в обласному центрі надзвичайники надавали допомогу водію автомобіля "Fiat Doblo", який через несприятливі погодні умови потрапив до снігової пастки. 

Як уточнили у ДСНС, внаслідок цих пригод надзвичайники врятували зі снігових пасток 8 громадян. Ніхто не постраждав.

​​​​​​​

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Людмила Якимовська

    Старокостянтинівський р - н дороги чисті....
  • Вячеслав Лановый

    Прийшла зима 28 грудня і не тільки на Хмельничину но і на Тернопільщину і Лвівщину, коли я вертався з Львіщини 28 грудня дороги були не посипані на Тернопільщині дорога була хороша посипана, а заїхав в Хмельницьку обл і це був жах голольод настільки сильний що я вже давно такого не бачив і дороги особо і ніхто не хтів чистити і непосипати!!! А 29 грудня з ранку виїжав з Озерної на Раково а потім на Деражню ніхто і блисько доріг не чистив!!! Начали виїжати машини 30 грудня після обіду їздили по Озерній де дороги були вже нармальні походу топліво і пісок списали молодці!(((
  • Роман Когут

    На Хмельниччину зима прийшла несподівано.... 30 ГРУДНЯ...

    Роман Когут reply Роман Когут

    Суть не міняється...))

    Вячеслав Лановый reply Роман Когут

    Роман Когут не 30 грудня а 28!!!!
  • Анатолій Крузер

    Вони просто не очікували що 29 грудня може зненаць випасти сніг!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up