Не зміг пережити розлучення з дружиною та підірвав себе: деталі сімейної драми на Хмельниччині

Не зміг пережити розлучення з дружиною та підірвав себе: деталі сімейної драми на Хмельниччині
Фото: стоп-кадр з сюжету Надзвичайних новин
  • Гучно й криваво розв'язалася сімейна драма у Старокостянтинові. 
  • 27-річний Костянтин підірвав себе гранатою просто під вікнами будинку, де мешкає його дружина з донькою.

 

Кривава драма розгорілася просто під вікнами п’ятиповерхівки і прогриміла так гучно, що усі довкола досі не можуть повірити в те, що сталося, повідомляють "Надзвичайні новини".

Того вечора 27-річний Костянтин прийшов додому і благав дружину дати йому другий шанс, але йому так і не відчинили. Тоді чоловік став перед вікном коханої та підірвав себе гранатою. На вибух та волання про допомогу збіглися всі сусіди, то кричав брат загиблого.

Старший лейтенант 19-ї ракетної бригади Костянтин та його дружина побралися через велике кохання. У них родилася донька. А далі між подружжям наче пробігла чорна кішка.

Відео дня

Буквально тиждень тому Костянтин повернувся із зони бойових дій. Саме на Донбасі він отримав шокуючу звістку, його дружина Оксана повідомила, що йде від нього.  

Чоловік замкнувся у собі.  Рідні кажуть, що Костянтин готувався до своєї смерті, він попрощався з усіма та написав прощальний лист.

  • "Ми читали сьогодні як він кохає Оксану та свою дитину, та просив пробачення що образив Оксану. Їм допомога потрібна була психологічна", - розповідає родичка загиблого.

Костянтина поховали у його рідному місті Старокостянтинові. Без батька залишилася маленька донька.

Детальніше дивіться у сюжеті "Надзвичайних новин".

Нагадаємо, за фактом вибуху біля будинку у Старокостянтинові слідчі раніше відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України - Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (144)
  • Катерина Корчинська

    А жінке навіщо написала,що є інший.Він служив там з перших днів війни.Чому ніхто не підтримав дитину?Мами неиа,давно померла.Чому ,проживши стільки років,не допомогла дружина,її батьки.У всіх є діти.

    Настя Наумова reply Катерина Корчинська

    Катерина Корчинська шановна, скільки можна лити бруд на ту дружину? Полийте краще на себе, його братів, тітку в кінці кінців! При чому тут дружина? А якби вона впустила і він взірвав би цілий будинок, він був хороший, от скажіть ? Причепилися до тої дружини, ніби вона в всьому винна.

    Александра Терещук reply Катерина Корчинська

    Катерина Корчинська а Ви особисто бачили що вона написала що у неї є інший? А чому його близькі і рідні не допомогли йому? Чи якщо він був одружений то своїм рідним не потрібний був?
  • Таня Татьяна

    На чужий роток не накинеш платок. Завжди так було щоб не сталося когось одного роблять винного. Дівчині сили це пережити і виховати доньку про яку він перш ніж закінчити своє життя так,  не подумав. Царство небесне йому.
  • Леся Мельничук

    Шкода хлопця
    Але це вихід
  • Анна Баланюк

    Гидко читати коментарі. Люди ви, що подуріли??? Таке враження, що всі там були і всі все знають. Але текст статті не читають.
    Він залишив прощальну записку, в якій вибачався перед дружиною за те, що образив її!!!
    Брат загиблого кликав на допомогу після вибуху!!!
    Чому всіх псів на дружину спустили??? Чому ніхто не пише, для чого він з гранатою прийшов до дитини???
    Чому брат, який був поруч не спинив та не попередив те, що сталось???
    Якщо людина ходить по вулиці з гранатою, то це вже не нормально і це вже є необережне поводження зі зброєю!!!
    І не потрібно "вішати" на дружину всі гріхи людські та зради!!!
    Можливо він у нього і була психологічна травма, але уявіть яку травму він наніс дитині і яка реабілітація чекаю на неї в подальшому, а крім мами у цієї дитини не залишилось нікого!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up