Невдала рибалка: на ставку в мікрорайоні Дубове чоловік провалився під лід

Невдала рибалка: на ставку в мікрорайоні Дубове чоловік провалився під лід
  • Інцидент стався вчора, 25 березня.
  • Місцевий мешканець рибалив на ставку та провалився. 
  • Його помітили інші рибалки і викликали рятівників.   
  • Чоловіка врятували, після чого його забрала "швидка".

Інцидент стався вчора, 25 березня, на ставку в мікрорайоні "Дубове". Місцевий мешканець рибалив та відійшов досить далеко від берега. Крига не витримала і він провалився. Чоловік намагався самостійно випливти та дарма. На щастя його помітили інші рибалки, вони і викликали рятівників.   

Як повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Хмельницькій області, за допомогою човна рятівники дістатися постраждалого та витягли з води. Чоловіка доправили на берег. Після чого "швидка" забрала рибалку до міської лікарні.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Мастер Автополив

    Наверное такие ****** думают, чым дальшє я зайду тім товщє там и кращє рыба!
  • Ирина Романова

    Каждый год одно и тоже
  • Sasha Emelchuk

    Навіщо так ризикувати із-за тієї тюльки .
  • Наталія Герщук

    Штрафувати їх треба
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up