Нічна стрілянина біля готелю “Поділля”. Що відомо?

Нічна стрілянина біля готелю “Поділля”. Що відомо?
  • За даними очевидців, постріли пролунали по вулиці Шевченка близько 22:50.

  • В поліції інформацію підтвердили. Що розповіли?

Вчора, 1 березня, близько 22:50 на Шевченка лунали постріли. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив фронтмен відомого Хмельницького рок-гурту “Мотор'ролла” Сергій Присяжний. 

В дописі він зазначив, що стріляли шість разів. 

Відео дня

У поліції журналістам vsim.ua повідомили, що постріли дійсно були. За даними правоохоронців, стріляли із пневматичної зброї. 

Причини конфлікту правоохоронці поки не розголошують. Наразі це вся відома інформація по даному факту. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Максим Исаев

    Можливо з травмата?
  • Владимир Мединский

    Як можна прирівняти постріл зпневмата до бойового? Брєд!!!
  • Палийчук Валентина

    во дают
  • Олег Фротман

    90ті повернулисть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up