Нова петиція. Хмельничанин Олександр просить облаштувати інфраструктуру в Лезневому

Нова петиція.  Хмельничанин Олександр просить облаштувати інфраструктуру в Лезневому
  • Чоловік звертає увагу на проблеми мікрорайону Лезнево-2, зокрема на відсутність тротуарів, освітлення на вулицях, погані дороги тощо. 

Петицію про облаштування інфраструктури мікрорайону Лезнєво-2 опублікував напередодні на сайті електронних звернень Олександр Самойленко. Він просить місцеву владу звернути увагу на наступні питання:

1. Влаштування ділянок доріг від зупинки автобуса № 9, а саме шляху по вулиці Підкови від провулка Світанкового до 8-го проїзду Івана Підкови, та ділянки по вулиці Кошарського від вулиці Підкови до в"їзду у садівниче товариство Лезнєво-1.

Як зазначає Олександр, ці ділянки дороги під час сильних дощів інтенсивно вимиваються, ходити пішки по цій дорозі важко, особливо у вечірній час доби, оскільки ці ділянки доріг не освітлюються.

Відео дня

Тож автор просить влаштувати вуличне освітлення цих ділянок доріг якнайшвидше. Також він наголошує на необхідність влаштувати покриття цих ділянок доріг та заїзний карман на вулиці Підкови.

"Просимо не відкладати роботи по відновленню доріг на 2021 рік, і хоча б частково, на проблемних ділянках, використовуючи матеріали від ремонту центральних доріг міста (демонтований асфальт зі щебенем та відфрезований матеріал) виконати роботи у 2020 р. Це не потребує коштів з бюджету міста", - написав автор.

2. Також Олександр просить владу звернути увагу на ряд проблем по вулиці Кошарського, а саме:

- прибрати з узбіччя дороги земляні насипи, клумби та влаштувати нарешті тротуар для пішоходів, відокремлений від проїзної частини бордюром. Обрізати всі гілля дерев, що нависають над дорогою. Перенести трансформаторну підстанцію на перехресті вул. Кошарського та вул. Підкови на суміжну з ТП земельну ділянку. Біля магазину "Економ" облаштувати місце для зупинки автобуса №9 в напрямку від міста на відстані не менше ніж 15 метрів. Встановити знак "Зупинку заборонено" за 30 метрів до вул. Вінницької в напрямку "до міста" по вул. Кошарського.

Детальніше ознайомитися з петицією та підтримати її можна ТУТ.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anastasia Knyaz

    Вже майже 10 років збираємо різні підписи і нічого. І власними силами її підробляли,але то до 1го дощу...Ще хтось знайшов нормальне фото цієї дороги,потрбіно її зараз фотографувати і показувати в якому стані вона зараз!
  • Олександр

    Ха...моя дорога,- комусь як на Гавришка всі і зразу, а комусь нічого без солі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up