Нові службові "Renault Logan" отримали дільничі офіцери Хмельниччини

Нові службові "Renault Logan" отримали дільничі офіцери Хмельниччини
  • Офіцери у шести районах отримали нові сучасні автомобілі.
  • Відтепер поліцейські ще швидше та якісніше реагуватимуть на виклики та звернення громадян. 

Дільничі офіцери Віньковецького, Новоушицького, Ізяславського, Теофіпольського, Чемеровецького та Хмельницького районів отримали нові автомобілі "Renault Logan". Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області.

Як зазначають оновлення поліцейського автопарку проводиться регулярно. Акцент роблять на групах реагування патрульної поліції та дільничих, оскільки вони найтісніше працюють з місцевим населенням і щодня виїжджають у найвіддаленіші куточки району.

— Ми вже практично повністю оновили автопарк груп реагування патрульної поліції і потрохи забезпечуємо сучасними автомобілями дільничих... сподіваємось, що в наступному році ми цей процес продовжимо, — зазначив Дмитро Міхалець, начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області.

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Ігор

    А чого не таврії?????
  • Ігор

    А чого не таврії?????
  • Інокентій

    Читаючи коментарі, починаю розуміти чому  ситуація в НП така погана.
    Якщо народ зневажає поліцію - то і відповідно поліція буде зневажати народ, закони і мораль.

    Tornike Qebadze reply Інокентій

    А полиция изначально так и делала, вы что в другой украине живете?

    Інокентій reply Tornike Qebadze

    Тому ти і заслуговуєш на те що маєш)
  • ЗЕМЛЯК

    ЗРОБИТИ ДОРОГИ ,А НАЩО ЇМ МАШИНИ НЕХАЙ ПІШКИ ХОДЯТЬ ,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком 17:53 Мешканка Хмельниччини втратила всі заощадження, купуючи мотоцикл 17:09 На Хмельниччині попрощалися з майстром спорту Олександром Пєлєшенком, який поліг на фронті 16:19 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена Від читача 13:40 Уряд врегулював питання оплати за оренду державного та комунального майна 15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки 14:42 На Хмельниччині суд повернув державі важливу пам’ятку археології 13:50 Суд оштрафував чоловіка з Хмельниччини за торгівлю квітами на вулиці 13:45 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 13:02 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 12:12 На Хмельниччині спостерігали рідкісне північне сяйво (ФОТО) 11:22 У Шепетівці палав мікроавтобус 10:36 У Хмельницькому районі спіймали чоловіка, який рибалив забороненим знаряддям 09:55 Загинув від удару дрона: сім’ї прикордонника з Хмельниччини вручили відзнаку 09:06 Порушення на 28 мільйонів під час закупівель виявили прокурори на Хмельниччині 20:29 На Хмельниччину “на щиті” повернулися шість військових: хто вони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up