Одягайся дешево та модно

Одягайся дешево та модно

Думаєте, що одягатися стильно, модно, ексклюзивно та з мінімумом витрат справа не реальна? А от і помиляєтеся. Магазини секонд-хенд стануть для вас у пригоді. Саме тут можна придбати одяг, аксесуари та взуття відомих світових брендів. Armani, Laura Ashle, Lacoste, Lee, Esprit, Wrangler, Levi Strauss, Pierre Cardin – всі ці марки сьогодні представлено в магазинах дешевого одягу за доступними цінами.

Речі з Англії та Німеччини
Хмельничанка Ольга купує речі у секонд-хенді доволі часто. Брендовий одяг у її гардеробі не новинка. “В секонд-хендах я постійний клієнт, тут я слідкую за так званими брендовими новинками, які можна купити за невелику ціну. Звертаю увагу в першу чергу на зношеність речей, якщо одяг має пристойний вигляд, то чому б його не придбати?” - розповіла двадцятитрирічна Ольга.
Магазини секонд-хенд є практично у кожному районі Хмельницького. Тому сьогодні не проблема після роботи чи в обідню перерву завітати до так званої крамниці дешевого одягу. Речі сюди привозять переважно з Англії та Німеччини. Як розповіла комерційний директор одного з магазинів секонд-хенд Тетяна Блажко, дешевий одяг купують люди різного віку. “Навіть школярі після уроків приходять до нас і придивляються собі якусь річ, нашими клієнтами є й молоді мами, адже асортимент дитячого одягу сьогодні досить широкий. Для людей похилого віку відведено окремий стенд, де бабуся чи дідусь можуть без проблем вибрати костюм, брюки, сорочки, блузи, спідниці. Серед молоді популярний спортивний одяг”, - сказала Тетяна Олександрівна.


Речі акуратно розвішані
Одяг у секонд-хендах продають як на вагу, так й з вказаною на речі ціною. “Зараз більше цікавляться речами вже з зазначеною ціною. На вагу більше купують одяг для дачі та інших справ. Взагалі товар ми отримуємо кількох видів: оригінал, сортовий та сток (новий)”, - розповіла Тетяна Блажко. За її словами, одяг в секонд-хендах продається відповідно сезону.
Власники магазинів дешевого одягу з відповідальністю ставляться до своєї роботи. Тому й речі в таких крамницях акуратно розвішані або ж складені на поличках. Задля комфортності клієнта у пошуку підходящого одягу власники сортують речі — спідниці до спідниць, джинси до джинсів тощо. “У нашому магазині є прасувальна кімната, при необхідності одяг ми віддаємо до пральні”, - сказала комерційний директор одного з магазинів секонд-хенд Тетяна Блажко. Як вона розповіла, на партію одягу повинен бути сертифікат якості та сертифікат дезинфекції. Це свідчить про те, що одяг пройшов спеціальну обробку і не є шкідливим для людини.
Увага!
Купуючи речі у секонд-хендах споживачам варто оглянути одяг, адже брак на таких речах можливий: джинси можуть бути знизу пошарпані або протерті, на одязі - де-не-де плями, відсутні гудзики, на трикотажних речах затягнуті петлі.
Довідка
Секонд-хенд (англ. second hand — дослівно «друга рука», вживані речі) — речі, одяг і взуття, які були у користуванні, знецінились або ж не були продані в певний термін у магазинах.

Більшість взуття у секон-хендах шкіряне

Найчастіше розкуповують дитяче взуття
Взуття — доросле, дитяче, шкіряне та зі шкірзамінника — асортимент його у секонд-хендах різноманітний.
Найчастіше трапляються чоловічі туфлі та жіночі чоботи. Попитом користується спортивне взуття, проте якраз до «секондів» його надходить з-за кордону мало.
Найпоширеніші розміри — жіночий (38), чоловічий (42-43). Запитують великі, наприклад, 45-46, але вони бувають нечасто. «Дитяче взуття розкуповується найчастіше, адже діти ростуть швидко, тому і потреба в такому взутті є чималою», - розповіла власниця секонд-хенду Альона.
За її словами, взуття з браком майже не трапляється. «Більшість взуття — шкіряне. Нещодавно до нашого секонд-хенду прийшло взуття із шкірозамінника, проте якість така, що навіть можна переплутати із шкіряним», - розповіла Альона.

Цікавинки секонд-хендів
Секонд-хенд зазвичай закуповується у 150-кілограмових мішках. І в них, окрім одягу та взуття, потрапляють часом цікаві «екземпляри».
Із одягом можуть надійти іграшки. Якось потрапила до мішку лялька, що говорить та жестикулює. «З товаром прийшов вібромасажер, брендовий жіночий годинник, також трапляється чимало біжутерії», - розповіла власниця одного з секон-хендів. А ще — в кишенях курток та піджаків можна відшукати монети країн, з яких було завезено «секонд».
Найпопулярнішими все ж таки залишаються книги. Зазвичай це дитяча література, наприклад, книги Джоан Роулінг «Гаррі Поттер» в оригінальні.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up