Падіння повітряної кулі на Хмельниччині: медики розповіли про стан вцілілих (ВІДЕО)

Падіння повітряної кулі на Хмельниччині: медики розповіли про стан вцілілих (ВІДЕО)
Фото поліції
  • У результаті падіння загинула людина, ще п'ять отримали травми.
  • Наразі у лікарні перебуває четверо постраждалих.  
 

Ввечері 22 травня неподалік Кам'янця-Подільського впала повітряна куля, на борту якої перебувало 5 пасажирів і пілот: двоє чоловіків з Хмельницького, подружжя з Прилук та мешканець Кам’янець-Подільського району. В результаті падіння кулі загинув 53-річний житель Прилук. Усі інші отримали травми різного ступеня важкості.  

Зараз у лікарні залишається четверо постраждалих. Чоловіка, про якого медики кажуть, мовляв "народився у сорочці" зазнав тільки переломів пальців, вже виписали додому. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

В інших – травми різного ступеню важкості. Так, 38-річний хмельничанин досі в реанімації. У нього численні переломи стегна і ребер. Чоловіка прооперували. Медики стабілізували його стан.

Відео дня

Ще троє пацієнтів перебувають в травматології. Серед них, 28-річний пілот та дружина загиблого пасажира. У них рвані рани. Їхньому життю нічого не загрожує. Ще одного пацієнта з травмою хребта прооперували вчора надвечір. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Микола Черкаський

    Чоловік який народився у сорочці.завдяки непрофесійним діям Камянпцького травматолога ратує подальше існування руки в Київській клініці, ганьба такому непрофесіоналізму
  • Світлана Шумик

    Хто той хмельничани, який у реанімації? Можливо йому потрібна допомога
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up