Перекрили рух та огородили майдан: як у Хмельницькому готуються до приїзду Порошенка

Перекрили рух та огородили майдан: як у Хмельницькому готуються до приїзду Порошенка
  • Діючий президент виступить в якості кандидата на майдані Незалежності.

  • Через це вжили посилених заходів безпеки.

  • Порядок охороняють десятки поліцейських та нацгвардійці.

Ще від учора в Хмельницькому почали готуватися до приїзду Петра Порошенка. Сьогодні, 20 березня, він у якості Президента братиме участь у Раді регіонального розвитку в ТРЦ “Європа”. Після цього на Майдані Незалежності Порошенко виступатиме вже у ролі кандидата. Там ще вчора почали монтувати сцену.

Вже сьогодні, з самого ранку поліцейські обмежили проїзд для автівок на Володимирській від Соборної до Кам'янецької. Пройти не можуть і пішоходи: територію навколо сцени огородили залізними парканами, а нацгвардійці не пускають громадян пройти через майдан. Натомість просять їх обходити зі сторони облради чи тротуару на протилежній стороні.

Як повідомили журналістам vsim.ua патрульні, що чергують біля майдану, обмеження руху автомобілів, ймовірно, триватиме до 15:00. Поки ж ситуацію на об’їзному шляху контролюють поліцейські.

Відео дня

Чимало хмельничан здивовані тим, що відбувається на Майдані. Більшість із них спілкувалася із охоронцями та поліцією з проханням пояснити ситуацію. Дехто просто проходив повз, лише споглядаючи весь цей аншлаг або ж стояли неподалік та жваво обговорювали.

Неподалік від сцени агітатори Порошенка розкладають близько десятка палаток
Поруч із ними чергує дві бригади швидкої допомоги.

Крім того, встановили дві зони із металодетекторами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (112)
  • Olga Kryzhanivska

    Цирк відкрито!!! От мені цікаво, а хіба країна щось втратить, що так територію охороняют ціла купа охоронців??
  • Константин Лентяйко

    А в якій краіні так не готуються?))...шо за люди...аби просто щось спиздіти від злоби і заздрощів
  • Ромчик Закорчевний

    Чому боятись своїх виборців? Президент- слуга народу!
  • Юлія Паклонс

    ☝️Президент Порошенко - не клоун в серіалах, а  Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України. Ураїна в стані війни. Президент зобов‘язаний дотримуватись правил безпеки згідно протоколів, як це роблять всі інші гаранти держав. І лише недумаюча людина може тут шукати #зрада та #всьопропало

    Sergey Serafinchuk reply Юлія Паклонс

    Юлія Паклонс а при чем тут москаль)?
    Вы сейчас вообще о чем)?
    Комиссия говорите, ну ну.....)
    Вы взрослый человек, и свято верите что расхищения в армии проходили без ведома и участия Вашего  «гаранта»????
    Очнитесь!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up