Підліток з Хмельниччини подав до суду на власних батьків, які проміняли його на горілку: подробиці

Підліток з Хмельниччини подав до суду на власних батьків, які проміняли його на горілку: подробиці
  • 15-річному Артему набридло соромитися власних батьків. Через горілку вони ніколи не займалися дитиною. 
  • Утримання і виховання хлопчика лягло на плечі діда і баби.

Ця історія приголомшила усю країну. 15-річний Артем не зміг терпіти гульвісне життя власних батьків та подав на них до суду, йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин".

Ледь не з пологового будинку вихованням онука займалися дідусь з бабусею. Вони не покладали рук, аби виростити Артема. А ось батьки йому ніколи не допомагали та не проводили з ним час. Коли хлопець подорослішав, він спробував налагодити з ними контакт, але не вдалося. Хлопець навіть не зміг ні разу заночувати у батьківській хаті.

Відео дня
  • "Їм не доходить нічого. У них навіть поняття немає, що у них дитина є", - каже дідусь Артема.

  • "Останнім часом і будинок їх став вже таким не зовсім придатним. Вони менше стали доглядати за своїм зовнішнім виглядом. А хлопчик росте. Він дорослий. Він все розуміє та бачить які батьки. Йому соромно", - каже Людмила Поліщук керівник Служби у справах дітей Полонської райдержадміністрації.

  • "Згідно зі статтею сімейного кодексу та цивільно-процесуального кодексу позов було задоволено в суді. Батьків було позбавлено батьківських прав та стягнуто аліменти у розміри 50 відсотків розміру прожиткового мінімуму відповідного віку дитини"-  Валентина Бобрівник заступник керівника апарату Полонського районного суду.

Тепер Артем має отримувати від батьків близько чотирьох з половиною тисяч гривень на місяць. Якщо ж вони не платитимуть, їх відправлять на примусові роботи.

Хлопчик про свій вчинок не шкодує, адже тепер його дідусь та бабуся зможуть хоч трішки відпочити.

Зараз Артем навчається на кондитера та має одну мрію.

  • "Я люблю своїх бабусю й діда, за те що вони мене виховали та вклали у мене все. Я коли довчусь, то спечу їм великий торт, аби у них було солодке життя, бо колись воно не було таким", - каже Артем. 

Детальніше дивіться у сюжеті "Надзвичайних новин".

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up