Після 22 травня карантин в Україні продовжать – Шмигаль

Після 22 травня карантин в Україні продовжать – Шмигаль
Фото ілюстративне
  • За словами прем'єр-міністра, Україна нині перебуває на піку інфікувань коронавірусом, тож про вихід з карантину говорити рано.

 

Уряд буде продовжувати карантин після 22 травня, оскільки Україна ще перебуває на піку захворюваності на COVID-19. Про це сказав Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі "Сніданку з 1+1".

  • "Офіційно карантин до 22 травня, але це не кінцева дата. Ми будемо продовжувати", - заявив він.

За словами Шмигаля, наразі уряд відпрацьовує 5 етапів виходу з карантину. 

  • "Є п'ять етапів виходу з карантину, ми зараз їх відпрацюємо і, відповідно, при прийнятті наступної дати ми будемо показувати, коли може бути кожний з етапів", - сказав Шмигаль.

За його словами, поки що громадський транспорт продовжує працювати в особливому режимі. Про його відкриття можна говорити лише на третьому етапі, коли кількість тих, хто одужав, буде суттєво перевищувати кількість хворих.

Відео дня
  • "Сьогодні важко прогнозувати. Зараз ми перебуваємо на піку захворюваності... Ми все ще не мали жодного дня, коли кількість тих, хто одужав, перевищила або була рівною до кількості тих, хто захворів. Це дуже важливий етап переломний, коли ми будемо розуміти, що пройшли пік", - додав він.

Нагадаємо, в Україні підтвердили 16 023 випадки COVID-19. З них 375 протягом останньої доби. Внаслідок ускладнень, викликаних хворобою, в Україні померли 425 людей. Загалом 3 373 пацієнти вже одужали.

Читайте також:

Сервісні центри МВС відновили роботу з 12 травня: записатися можна онлайн

У Хмельницькому відкривають речовий ринок. Коли і як він запрацює​​​​​​​

Із 12 травня у Хмельницькому будуть їздити маршрутки: які обмеження діятимуть для пасажирів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Артем Бабій

    Все вірно, я б так теж зробив би,поки що рано
  • Галина Лаврова

    Цей карантин наверно буде роками,а не місяцями.
  • Inna Inna

    З кожним роком нам все гірше стає жити, як тільки новий президент то все гірше і гірше, не для народу влада старається а для себе, під шумок гребуть гроші і кожен чим побільше, а про людей ніхто не думає уже давно, наша влада за 28 років нічого для людей не зробила, кожна людина на жаль залишається з своєю бідою сам на сам, а як піти допомоги просити у влади то 100 кабінетів потрібно обійти і всі чиновники показують на двері, і залишаємся ми з своїми проблемами на самоті, в наш час потрібно лише на себе розраховувати. Тож пора закрити вже цей карантин і дати людям усім працювати в кожній домівці є сім'ї і ці сім'ї потрібно кормити, у чиновників запасів на років 20 вистачить, а люди живуть від зарплати до зарплати.
  • Інна Губа

    Класну ви нам владу зробили разом! Таку професійну, досвідчену, вправну 😉👌
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up