Подача кави через вікно видачі готівки. У Хмельницькому з'явився "банк кави"

Подача кави через вікно видачі готівки. У Хмельницькому з'явився "банк кави"

В Агенції сталого розвитку АСТАР довго роздумували, як же обіграти банківську касу, яка знаходиться на першому поверсі приміщення. Вирішили підійти до питання креативно.  І відкрили унікальну кавову точку - «Банк кави». Напій видають через вікно видачі готівки. А гроші приймають через касу. Як усе працює бачили журналісти vsim.ua.

Хол Агенції  сталого розвитку, що на Героїв Майдану, де раніше проводилися бізнес-вечори, тепер виглядає зовсім інакше. Приміщення перефарбували, повішали картини із зображеннями Хмельницької області. Виглядає наче художня виставка. В холі поставили столики та комфортні кріселка, а колишню банківську касу перепрофілювали на кавову.

- Почали думати, як же ж можна обіграти ту банківську касу. Зробити просто банк кави в касі - це не цікаво. Мають бути якісь свої фішки, на які мають приходити люди. І виникла ідея зробити механізм подачі кави, в чому нам і допомогли Єгор Коваль та Сергій Корсун. Тобто це вікно видачі готівки, а ми з нього зробили вікно видачі кави. Далі ми так само хочемо продовжити цю стилістику, зробити кавові диспансери у вигляді сейфів, тобто ми повністю підтримуємо стилістику банку, - розповіла менеджер проекту «Банк кави» Віра Бірюкова. 

Як це працює

Все тут у “банківському” стилі: за склом каси бариста власноруч готує каву, потім ставить її на спеціальну підставку і вмикає цей апарат для видачі «готівки», який виїжджає внизу з віконечка, де клієнт уже забирає свою каву. А розраховуються тут через касу. До речі, навіть меню у стилі курсу валют. Нам приготували капучіно, воно було дуже смачне, не дивлячись на свою м‘якість, смак не втрачав особливого кавового темпераменту.

Відео дня

Партнером-постачальником кави стала «Жарим кофе в Одессе». За словами Віри Бірюкової, поруч з кавою буде також продаватися і домашня випічка, а на літо є у планах приготування холодної кави. Оскільки кавова точка працює у тестовому режимі, ціна на неї ще варіюється. Кавова основа напоїв - бленд Дон Віго, Арабіка - 40%, Робуста - 60%.

- Ми є супроводом для АСТАРу, для ділових зустрічей, але й орієнтовані безпосередньо на всю цільову аудиторію: хто прогулюєтся в парку, хто просто хоче замовити якісну каву, - поділилась Віра Бірюкова.

Довідка:

АСТАР - майданчик для генерації креативних ідей у розвитку міста. Об'єднає громадські організації, компанії, фундації та ідейних лідерів. Їхнім гаслом є принцип «Творимо майбутнє змінюючи сучасність». Знаходиться на вулиці Героїв Майдану, 38,

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Tanya Posternak

    Каву ще  не пила, але знаю хто    робив  там  гарний ремонт )) 😀☕
  • Андрій Бондаренко

    Пив. Смачно і незвично
  • Вікторія Мостицька

    А де саме  на Героїв  Майдану (Театральна)

    Сергій Толстіхін reply Вікторія Мостицька

    Nataliya Mamreha колишній Банк Михайлівський

    Nataliya Mamreha reply Вікторія Мостицька

    Напроти парку. Приміщення Промінвестбанку здається
  • Дмитро Баула

    Де саме ця кав"ярня?!

    Світлана Чабан reply Дмитро Баула

    Театральна

    Дмитро Баула reply Дмитро Баула

    А по старому)))

    Сергій Толстіхін reply Дмитро Баула

    вул. Героїв Майдану, 38
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up