“Подумай про дитину”: в центрі Хмельницького пройшов флешмоб проти насильства в сім’ї (ФОТО)

“Подумай про дитину”: в центрі Хмельницького пройшов флешмоб проти насильства в сім’ї (ФОТО)
  • За 3 місяці у Хмельницькому зафіксували 300 виїздів на сімейні конфлікти.
  • Свідками ставали діти.

Три місяці у Хмельницькому діє група реагування проти домашнього насильства. За цей час правоохоронці здійснили понад 300 виїздів на сімейні конфлікти. Склали понад 100 адміністративних протоколів. Виписали близько 20 термінових обмежувальних приписів. 

За даними правоохоронців, в більшості випадків свідками сварок та бійок між батьками ставали діти. Саме тому поліцейські впродовж 16 днів  проводили профілактичну та роз’яснювальну роботу в школах та відвідували проблемні родини. На завершення в центрі міста вони організували флешмоб. Про це повідомили на сайті ГУНП у Хмельницькій області. 

Працівники поліції облаштували дві локації біля кінотеатру Шевченка на Проскурівській. На першій локації «Долоньки проти насильства» розмістили дошку, на якій всі охочі могли намалювати свою долоню з побажаннями життя без насильства та агресії.

Відео дня

На другій локації «#ДійПротиНасильства» була символічна розкладка з жіночих косметичок, у кожній. Там, окрім косметики, був аркуш з написом, що змушував замислитися. До прикладу “Через насильство жінка втрачає честь, гідність, здоров’я, а іноді й життя».

Таким чином правоохоронці намагалися привернути увагу громадськості до актуальних для українського суспільства подолання насильства в сім'ї.

«Ми сподіваємось, що подібними заходами зможемо привернути увагу громадськості до нетерпимого ставлення до насильства у будь-яких його проявах», — зазначив координатор мобільних груп з реагування на факти домашнього насильства ГУНП в Хмельницькій області Віталій Наглій. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouT

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up