Помер артист хмельницького театру імені Старицького Валерій Купченко

Помер артист хмельницького театру імені Старицького Валерій Купченко
  • Валерій Купченко був артистом Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М.Старицького з 1980 року.
  • Він створив ряд цікавих сценічних образів.

Пішов з життя артист  обласного академічного музично-драматичного театру імені Старицького Валерій Максимович Купченко. Сумну звістку повідомили на офіційній сторінці театру в  Facebook.

  • "Колектив Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького з глибоким сумом сприйняв звістку про те, що 6 квітня 2021 року відійшов у вічність артист театру, провідний майстер сцени Валерій Максимович Купченко", - зазначили у дописі театрали.  

Відомо, що свою трудову діяльність Валерій Купченко розпочав артистом Тернопільського драматичного театру з 1963 року. З 1967 до 1969 років він працював артистом Рівненського драмтеатру ім. М. Осторовського, з 1979 до 1980 років – Волинського драмтеатру. З 1980 року - артист Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М.Старицького. 

Валерій Купченко створив ряд цікавих сценічних образів. За роль Майданникова в "Піднятій цілині" М. Шолохова, в 1977 році був нагороджений Почесною Грамотою Міністерства культури України, а у 2006 році  - Почесною Грамотою Міністерства культури України за багаторічну творчу діяльність.

Відео дня

Нагадаємо, раніше у Хмельницькому помер заслужений артист Олександр Топоринський.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Игорь Шулаков

    Это капец..у этих в каждой публикации ошибки..где их там набрали ???
  • Evgeny Pantyukhin

    Помар?

    Михаил Сторожук reply Evgeny Pantyukhin

    Sergei Kovalchuk Помилка в тексті, може бути насмішкою в смерті ЛЮДИНИ ????

    Остап reply Evgeny Pantyukhin

    Не дивуйся. Це ж авторка - Іванка Чабанюк. Вона ніколи не відрізняється грамотним правописом. Такі ляпи в неї у кожній статті.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up