Понад 100 кілограмів риби та раків: на Хмельниччині попалися браконьєри з гарним уловом

Понад 100 кілограмів риби та раків: на Хмельниччині попалися браконьєри з гарним уловом
  • Рибоохоронний патруль перевіряє водойми області.
  • За тиждень упіймали одразу чотирьох порушників.
  • Увесь улов у браконьєрів вилучили, а на них склали відповідні адмінпротоколи.

Інспектори рибоохоронного патруля  перевіряють водойми області та місця збуту біоресурсів. За минулий тиждень у рамках проведених заходів вони вилучили 109 кілограмів незаконно впійманої риби.

Зокрема порушників виявили у Нетішині. Там місцевий мешканець здійснював вилов раків. У Летичеві затримали чоловіка, який рибалив за допомогою сітей. Також рибоохоронний патруль виявив ще одного порушника на березі річки Південний Буг, який використовував сітку.

Як зауважили у прес-службі рибоохоронного патруля області, увесь улов у браконьєрів конфіскували разом зі знаряддями лову. На всіх осіб оформлено протоколи за частиною 4 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Відео дня

У разі виявлення браконьєрів хмельничан просять терміново повідомляти за номером всеукраїнської безкоштовної "гарячої лінії": 0 (800) 50-52-50 або (068) 384 98 10.

Нагадаємо, від 1 листопада до 10 березня ловити рибу на деяких водоймах Хмельниччини не можна.Порушників каратимуть чималими штрафами. Крім того, доведеться заплатити за кожну зловлену рибину окремо.

Читайте також: 120 тисяч гривень штрафу та умовний строк отримали двоє браконьєрів за рибалку на Дністрі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Punk

    У Летичеві на Дністрі

    :))))))))))))))))))))))
  • Анатолій Долинський

    З яких це пір через Летичів почав протікати Дністер :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up