Посадовиця Шепетівської міської ради висловилась на ТБ щодо землячки з Росії

Посадовиця Шепетівської міської ради висловилась на ТБ щодо землячки з Росії
Фото Матвієнко Валентини
  • Під час телемарафону посадовиця Шепетівської громади висловилась щодо землячки, яка зараз є депутатом держдуми РФ

Галина Григорівна, заступник голови Шепетівської міської ради, під час телемарафону FreeДом звернулась до посадовиці держдуми РФ Валентини Матвієнко, яка народилась у Шепетівці й наразі підтримує війну.

 

Відео дня

 

“Ми не хо­че­мо на­зи­ва­ти її зем­лячкою. Лю­ди­на, яка на­ро­ди­ла­ся в на­шо­му міс­ті і яка під­три­ма­ла те, що ро­бить ро­сія в на­шій кра­їні, — це не лю­ди­на. Я не мо­жу наз­ва­ти ро­сі­ян, які прий­шли в на­шу кра­їну во­юва­ти, людь­ми. Це — не­лю­ди. Піс­ля то­го, що во­ни зро­би­ли в Бу­чі, Гос­то­ме­лі, Чер­ні­го­ві, Хар­ко­ві. Хі­ба це — лю­ди? Лю­ди не мо­жуть стрі­ля­ти в ді­тей, не мо­жуть розс­трі­лю­ва­ти мир­них меш­канців. Во­ни не мо­жуть їха­ти тан­ка­ми по ав­то­мо­бі­лях лю­дей без зброї. Хі­ба це — лю­ди? Ні, це — не­лю­ди!” - відповіла Галина Григорівна

Під час етеру Галина спілкувалась російською аби донести інформацію й до суто російськомовної авдиторії, хоч і повідомила що це є неприємним для неї.

Для довідки: 

  • Мат­ві­єн­ко Ва­лен­ти­на Іва­нів­на 7 квіт­ня 1949 ро­ку народилась у Ше­пе­тів­ці Хмель­ницької об­ласті. Ді­во­че пріз­ви­ще — Тю­ті­на. Жила й навчалась в Україні до настання 18 років.
  • Вона була поз­бавле­на дер­жавних на­го­род Ук­ра­їни, окрім того, їй було за­бо­ро­не­но в’їзд на те­ри­то­рію Ук­ра­їни від­по­від­но до рі­шен­ня Ра­ди на­ці­ональ­ної без­пе­ки і обо­ро­ни Ук­ра­їни від 2 травня 2018 року. Вона відзначилась абсолютною лояльністю до провладної партії в РФ та нині підтримує війну проти України.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (35)
  • Лариса Атаманчук

    То ця сучара -  Тютіна і цим все сказано!!!!
  • Bruna Bugera

    Що вони  всі такі опухлі від ботекску чи від горілки валька стакан
  • Iryna Tomych

    Вона - зрадниця
  • Владимир Савчук

    Яка вона землячка , вона вже давно стала кремлівскою простітукою. І перестаньте її називати Хмельничанка. То кацапська проблядь.

keyboard_arrow_up