Посеред ночі хмельничанин крав бруківку з велодоріжки

Посеред ночі хмельничанин крав бруківку з велодоріжки
  • Вночі патрульні помітили підозрілого чоловіка на Старокостянтинівському шосе.
  • Він тягав щось важке, а побачивши патрульних заметушився та почав тікати.
  • Виявилося, що чоловік крав бруківку з велодоріжки та складав у своє авто.

Інцидент стався вчора, 5 вересня, на Старокостянтинівському шосе. Близько 23-ї години інспектори помітили підозрілого чоловіка, що ніс щось важке. Побачивши патрульних він заметушився та почав тікати. Виявилося, що чоловік крав бруківку з велодоріжки.

Обстеживши прилеглу територію інспектори натрапили на "Renault". Поруч автомобіля і в середині нього також лежала бруківка. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Хмельницької області.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Як додають, порушником виявився 35-річний місцевий мешканець.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анжеліка

    Місяць нехай працює на ремонтно-будівельних роботах безкоштовно!
  • Николай Коваль

    Оце він з тих що кричать мер такий мер сякий а самі крадуть.А мер старається будує.Але з такими ідіотами хіба щось побудуєш.

    Сіма reply Николай Коваль

    І дійсно з такими "ідіотами", що заважають красти Симчишину хіба він встигне добудувати свій будинок за один срок перебування на посаді міського голови? Вот якби не заважали красти, то зовсім інша справа. Може навіть не лише собі, але й дітям своїм побудував би будинки за один срок

    Сіма reply Николай Коваль

    Мер старається, будує. Свій будинок. Меру красти не потрібно. Він одразу каже куди завести йому. Бо ж потрібно все встигнути за цей срок, бо на інший не виберуть 100%

    Марцинкевич Ирина reply Сіма

    Ось мені цікаво...... Чому така зневага до нашого мера??? Я наприклад, бачу що в місті робиться для людей і задоволена цим.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up