Пошкоджені три авто та двері салону краси. У Хмельницькому шукають водіїв, які втекли з місць ДТП

Пошкоджені три авто та двері салону краси. У Хмельницькому шукають  водіїв, які втекли з місць ДТП
  • З початку року у місті зафіксували уже кілька автопригод, винуватці яких втекли з місця.
  • Зокрема на проспекті Миру, на вулиці Грушевського та на Львівському шосе було пошкоджено припарковані авто.
  • А ось на вулиці Болбочана автомобіль Fiat Doblo примудрився в'їхати у двері салону краси.
 

Хмельницькі патрульні з'ясовують обставини пошкодження кількох авто в обласному центрі. Про це повідомили в УПП. Допомогти просять усіх хмельничан, які, можливо, стали свідками інцидентів:

- у період з 21-ї години 1 січня до 9-ї години 2 січня у дворі будинку 94/1А на проспекті Миру було пошкоджено автомобіль Chevrolet Lacetti, а саме задній бампер з лівої сторони;

- 3 січня на вулиці Грушевського, біля будинку 64, автомобіль ЗАЗ світлого кольору в'їхав у припаркований автомобіль Hyundai Tucson, після чого місце пригоди залишив.

Відео дня

- 3 січня на вулиці Львівське шосе, поблизу будинку 38/1, авто ВАЗ 21124 допустив наїзд на припаркований Mitsubishi Lancer, після чого місце пригоди залишив.

- 3 січня на вулиці Болбочана, поблизу будинку 3/2, синій автомобіль Fiat Doblo допустив наїзд на двері у приміщення салону краси, після чого місце пригоди залишив.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу вищевказаних пошкоджень автомобілів зателефонувати на службу 102 та допомогти встановити обставини.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Остап

    Так правильно. Лосі покидають авто де попало а потім шукають в ... щастя. Ось лансер взагалі на зупинці громадського транспорту стоїть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up