Прикордонники, яких затримала ФСБ, родом з Хмельницької області

Прикордонники, яких затримала ФСБ, родом з Хмельницької області
  • Ігор Дзюбак і Богдан Марцонь - прикордонники з Хмельниччини.
  • Обоє зникли під час моніторингу кордону на Сумщині.
  • Згодом з'ясувалося, що їх затримали і утримують російські спецслужби. 

 

Прикордонники зникли 3 жовтня. Близько 20:00 зв'язок з ними перервався. Через добу їхній автомобіль знайшли на українському боці. В салоні були мобільні телефони та верхній одяг.  

Вчора, 13 жовтня, стало відомо, що Богдан Марцонь та Ігор Дзюбак перебувають у спецслужб Росії. І це вже офіційно підтверджена інформація. Відео допиту прикордонників оприлюднив підрозділ російської ФСБ.  Відео без звуку, однак його супроводжує коментар про те, що затриманим вже висунули звинувачення.

Затриманим вже висунули обвинувачення. 

Відео дня

“Затриманим 3 жовтня 2017 року за порушення кордону з України в Російську Федерацію військовослужбовцям Державної прикордонної служби України в рамках раніше порушеної кримінальної справи за ч. 3 ст. 322 Кримінального кодексу Російської Федерації (“Незаконне перетинання Державного кордону Російської Федерації”) пред’явлено звинувачення”, – йдеться в повідомленні відомства

Богдан Марцонь та Ігор Дзюбак - випускники Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Обоє родом з Хмельниччини. Інформацію журналістам vsim.ua підтвердили в навчальному закладі. 

У Держприкордонслужбі припускають, що Росія може ініціювати обмін українських прикордонників на російських, яких було затримано на адмінкордоні з окупованим Кримом кілька місяців тому. Про це повідомив голова відомства Олег Слободян, передає "Еспресо.TV".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up