Провідникам потягів хочуть дозволити користуватися газовими балончиками

Провідникам потягів хочуть дозволити користуватися газовими балончиками
Фото ілюстративне: "Економічна правда"
  • Причиною для такого кроку стало жорстоке побиття пасажирки у потязі Маріуполь — Київ.
  • Друзі, а ви підтримуєте таку ініціативу?

 

Працівникам Укрзалізниці планують дозволити користуватись газовими балончиками для захисту. Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій в ефірі Громадського радіо

  • "Необхідно там мати хоча би газові балончики, розглядався такий варіант, як шокери, він обговорювався доволі активно, але не можуть працівники Укрзалізниці ними користуватись, бо такі спецзасоби дозволені тільки поліцейським, а використовувати газовий балончик – це краще, ніж не використовувати нічого взагалі", – сказав він.

Зазначимо, що на такі кроки урядовців наштовхнув резонансний випадок, що трапився нещодавно у потязі Маріуполь – Київ. Там чоловік жорстоко побив та намагався зґвалтувати жінку.

Після цього кількох працівників потяга, зокрема провідницю та начальника поїзда, звільнили. Адже, як виявилося згодом, нападник їхав без квитка. Ба більше, персонал не одразу зреагував на інцидент. Про це повідомили в пресслужбі "УЗ".

Відео дня
  • "У ході оперативного службового розслідування інциденту встановлено, що на станції П’ятихатки-Стикові, скориставшись відсутністю провідника на робочому місці, чоловік самовільно увійшов до вагона №3 і зайняв вільне місце. Близько 03:30 до провідника вагона №4 звернулася пасажирка з ознаками побиття й попросила про допомогу. На жаль, провідники не надали належної допомоги, яка передбачена в таких випадках. Зловмисника затримали правоохоронці, а поїзна бригада надала всі необхідні свідчення, " - йдеться у повідомленні.

Друзі, а ви як гадаєте, чи варто "озброювати" провідників газовими балончиками?

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (33)
  • Коваль Саша

    А їм хтось забороняв?
  • Галя Сурова

    Електро стала або полки ...
  • Тетяна Петровп

    Можливо відновлять  супровід поліції який відмінили вже давно
  • Михаил Горшков

    Газовый
    Баллон запрещено применять в закрытом помещении...точка...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up