Ракетний обстріл Хмельницького району: є поранений (ОНОВЛЕНО)

Ракетний обстріл Хмельницького району: є поранений (ОНОВЛЕНО)
Фото з Телеграм-каналу Сергія Гамалія

 

  • Внаслідок ракетного удару по області поранення зазнав житель Ярмолинецької ТГ.

  • Загиблих немає.

Сьогодні, 5 липня, під час повітряної тривоги, близько 19.45, рашисти випустили 4 ракети по Хмельницькій області. Одну ракету збили наші сили ППО, уламки впали на території Шепетівського району.  Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив голова ОВА Сергій Гамалій.

Три інші ракети влучили на територію однієї з громад Хмельницького району.

Ціллю ударів була водонапірна башта, яка забезпечує водою всю громаду.

Відео дня

Внаслідок ракетного обстрілу травмувалась одна людина, загиблих немає. Таку інформацію Суспільному надав голова Ярмолинецької територіальної громади Андрій Шутяк. В травмованого — осколкове поранення сідниці. Медики надають йому допомогу в  хірургічному відділенні Ярмолинецької центральної лікарні.

Ще до початку повітряної тривоги на сторінці Ярмолинецької ОТГ у Facebook опублікували попередження для мешканців громади.

Читайте також: «Є прильоти в Хмельницькому районі», - Симчишин

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Галина Кошель

    Ясно, що з потоком біженців до нас приїхали зрадники, вороги, любителі русского міру, які здають рашистам наші землі на поругу. Хоча й своїх зрадників було достатньо. Це ж хтось знав. що будуть обстрілювати, ніби "попереджав"!!!!. І що, так і далі  бездіяльність  відповідних органів буде продовжуватись?

    Вероника Бондар reply Галина Кошель

    Дивиться, щоб скоро Ви не стали біженцем! За такі висловлювання можно когось або щось незабаром втратити!Бо Бог все бачить і чує.

    Leopard Leoparda reply Галина Кошель

    теж так думаю, але думаю ще  До початку війни понаїхаи, були заслані сюди на певні дії. Взагалі-то я думала, що кордони з росією були зактриті років 3 ? ну а за удари я не розумію як ракета може прилітати в якийсь об.єкт , це що жучки там ставлять? якщо так то це стільки скотин працює на рашку і валить наші міста?
  • Олег Левандовський

    Обстріл здійснений не без допомоги зрадника.
  • Читач92

    Нечисть рашістська нелюди
  • Віталій Українець

    Українці обурені діями членограя та Ко.Чому ще доси не горить ліс навколо москви, чому не арештовані російські банки та фірми ,  чому не формуеться безконтрактна армія добровільців оснащена зброею з складів зберігання чому олігархів не примусить для закупівлі зброї чому  родичі призваних до лав ЗСУ мають купляти чоловікам штани?

keyboard_arrow_up