Реанімобіль й навчання: на Хмельниччину прибули британські парамедики

Реанімобіль й навчання: на Хмельниччину прибули британські парамедики
Світлини зі сторінки ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Три дні британці працюватимуть спільно з надзвичайниками Хмельниччини, передаючи їм свій досвід.

Реанімобіль з повним медичним обладнанням передали рятувальникам Хмельниччини британські парамедики. «Великобританія з вами» - красується напис на синьо-жовтій наліпці.

Здолавши тисячі кілометрів, це авто тепер рятувати життя мешканців нашого краю, зазначають в ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Відео дня

«Ми захоплюємося сміливістю ваших військових, ваших рятувальників та медиків. Велика Британія з вами у ці нелегкі часи, - наголосила співзасновниця «Outreach Paramedics» Фей Шеферд. – Британський народ не втомиться допомагати вам у протистоянні викликам, які зараз відстоює український народ».

До Хмельницького парамедикиня прибула спільно з трьома своїми колегами. Три дні поспіль вони працюватимуть з рятувальниками у Хмельницькому, Кам’янець-Подільському, Шепетівці, навчаючи їх повному комплексу домедичної допомоги за сучасними європейськими вимогами.

«Це найменше, що ми можемо зараз зробити для вас», - акцентувала британка.

«Рятувальники усієї України щодня проходять випробування вогнем і через терористичні обстріли країни-агресора, і через щоденну роботу, яка постійно присутня,- зазначив перший заступник начальника ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Олександр Свірчук. -  Ми робимо усе можливе, щоб не лише реагувати на події, а й удосконалювати наші знання та розширювати кругозір».

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олександр Головатюк

    Слава Україні, поселіть їх в просту квартиру де  постійно виключають світло нехай побачать в нас влада турбується про люд!!!

keyboard_arrow_up