Річницю створення Нацполіції у Хмельницькому відсвяткували з новими автівками

Річницю створення Нацполіції у Хмельницькому відсвяткували з новими автівками

Майже дві години виступів, шикування, присяга і подарунки. Третю річницю створення Національної поліції в Україні хмельничани відзначили на майдані Незалежності. Що про свою роботу кажуть поліцейські, чи можуть назвати “плюси” та “мінуси”, дізнавалися журналісти vsim.ua.

4 липня в Україні відзначають День поліції. До 2018 року це свято відзначалося 4 листопада – в день підписання президентом України закону "Про Національну поліцію". Але 4 квітня цього року президент підписав указ, в якому з'явилася нова дата професійного свята для поліцейських. 

Урочистості у Хмельницькому тривали майже дві години. Подяками нагородили найкращих працівників міського відділу поліції, Головного управління Нацполіції та патрульних поліцейських.

Нагороди вручали під військовий оркестр. По черзі біля мікрофону виступали чиновники, волонтери, керівництво поліції та духовенство.  Не обійшлося і без традиційного освячення автомобілів свяченою водою. Щоб, як кажуть, на дорозі було безпечніше.

Приємним бонусом став подарунок ГУНП від керівництва області - два новенькі автомобілі “Renault Duster”.

Відео дня

За ці три роки команда Національної поліції України стала сильнішою, кажуть місцеві поліцейські. Більше того, за їхніми словами, люди стали їм більше довіряти.

Сьогодні на майдані поліцейські демонстрували перехожим свою амуніцію. Виставили і пересувний вибухотехнічний комплекс - позашляховик Ford Ranger, який подарували поліцейським місяць тому  за кошти державного бюджету.

Про “плюси” і “мінуси” роботи в правоохоронних органах журналісти vsim.ua запитали у винуватців торжества.

Олександр Закорчевний, інспектор роти №1 УПП у Хмельницькій області  

- Мінус - недостатня кількість вільного часу. Адже дуже багато часу приділяю саме роботі. Але, не дивлячись на це, важливо, що є підтримка від громади та керівництва у різних ситуаціях. Ну, звісно, заробітна плата, яка не піднімається, не є плюсом.

Альона Авузяк, головний спеціаліст сектору зв'язку та телекомунікації УПП у Хмельницькій області

- Дуже багато різноманітних людей нам трапляється, багато різних випадків і історій.  Найбільший плюс для нас - це підтримка людей. Адже від їхнього ставлення залежить наша робота. Можна було б покращити матеріально-технічну базу. Хоча на сьогоднішній день ми цілком забезпечені, але, як ви знаєте, чим краща база, тим швидше і якісніше ми зможемо реагувати. Ця робота важка фізично, адже доводиться працювати 12 годин на добу. Бувають такі зміни, що у патрульних навіть немає часу на обід.

Павло Четверяков, старший інспектор сектору превенції Хмельницького відділу поліції (праворуч) 

- В органах - вже 10 років. Можу сказати, що у напрямку тієї роботи, що я веду, суттєво змінилося відношення громадян особисто до поліцейських. Мінусів назвати не можу. А от побажання є. Хотілося, щоб довіра до поліції зростала щороку. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Oksana Stahova

    На виклик ,частіше , не приїджають!
  • пусик

    де поліція???? оце мать вашу поліція!!!! як мали щось робити то вони на площі зибрались! отакої, просирають державні гроші направо і наліво! Бідні люди, колиж ви вже почнети головою думати, вас гноблять, а ви як ті раби голови поопускали!!!!
  • Слава Гнап

    Поміняли форму, машини і деякі обличча. В голові лишилось те саме-не бачити,не чути, не говорити.
  • Слава Гнап

    Чому радіти?Що змінилось?По місту гральні автомати і їх все більше!!!Де поліція???Вони ходять не помічаючи цього?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up