Робочий час, спека і затори. Хмельницький зупинився, поки бігали поліцейські

Робочий час, спека і затори. Хмельницький зупинився, поки бігали поліцейські

У розпал робочого дня громадський транспорт і десятки автомобілів зупинилися. В цей час від Зарічанської до Проскурівської бігли декілька сотень хмельничан. Більшість з них – поліцейські. Отак вони вирішили рекламувати спорт у Хмельницькому.

Четвер, 12:00… Здавалося, в цей час на такий потрібний і корисний захід можуть прийти лише пенсіонери, безробітні і ті, у кого відпустки чи канікули. Але ні. У багатьох правоохоронців є вдосталь вільного часу для бігу по місту. Чи то їх просто керівництво гарно попросило. Із п’яти сотень зареєстрованих на масовий пробіг до Міжнародного олімпійського дня, більшість склали поліцейські.
Виникає питання: чому обрано саме такий час? Можливо, у інший період дня більше хмельничан змогли б долучитися до пропаганди здорового способу життя. Та й погодні умови не зовсім сприятливі для фізичних навантажень. На дворі у Хмельницькому спека тримається вже більше тижня. У передобідню пору, коли палить сонце, медики не рекомендують довго знаходитися на сонці. А тут ще й бігти потрібно. Реклама спорту - штука важлива. Та навряд чи вона принесе позитивний результат у такий спосіб.

Ще один нюанс. Маршрут пробігу розпочався із вулиці Зарічанської. Далі учасники вирушили по Бандери (Рибалко), Прибузькій, Свободи і Проскурівській. Фініш – стадіон «Поділля». Центральні вулиці у цей час були заповнені автомобілями. Люди їдуть по справах. Багато хто поспішає. Через масовий пробіг призупиняли рух на усіх вулицях, де проходив маршрут. Затори тягнулися більш, як на сто метрів.

 - От я зараз поспішаю. Тепер можу не встигнути віднести документи. А приймають їх тільки до обіду. Можу втратити цілий день. Краще б зробили усе тоді, коли на дорогах менше машин чи обрали інший маршрут, - ділиться із «ВСІМ» хмельничанин Віталій Ковальчук.

Відео дня

Свято спорту продовжилося на стадіоні «Поділля». Там організували різноманітні естафети та показові виступи. Також заспіває Віктор Шайда. А на завершення - товариський футбольний матч між командами «Динамо» та «Поділля».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    хай по полям бегают. там тренируются. когда их погонят им бежать и бежать.
  • Анонім

    та они блин по сути то и не делают практически ничего с того, что должны

    Анонім reply Анонім

    Может  хватит уже  завидовать
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up