На Хмельниччині сталися дві ДТП з постраждалими (ВІДЕО)

На Хмельниччині сталися дві ДТП з постраждалими (ВІДЕО)
  • В одній аварії збили велосипедиста неподалік Борисово. 
  • В іншій не розминулись вантажівка і легковик поблизу Слобідки-Рахнівської. 

За добу на території Хмельниччини сталося три автопригоди з постраждалими. Про одну з таких, за участі велосипедиста, ми розповідали напередодні. Проте в поліції повідомили про ще дві ДТП, в яких травмувались люди.

Перша аварія сталася вчора, 25 лютого, близько 13:30 години на трасі сполученням «Красилів — Теофіполь». 

Неподалік с. Борисово автомобіль «Mitsubishi» під керуванням 33-річного жителя м. Старокостянтинів наїхав на 64-річного велосипедиста, жителя с. Баглайки. Внаслідок автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження. Його відвезли до Красилівської багатопрофільної лікарні, - повідомили в поліції.

Відео дня

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження. Встановлюють усі обставини події.

Інша автотроща сталась сьогодні, 26 лютого, близько 14 години. На автодорозі Н-03 в с. Слобідка-Рахнівська Кам’янець-Подільського району зіткнулися два авто: легковик Renault Sandero та вантажівка Renault Magnum. Від удару легковик занесло у кювет.

Для ліквідації наслідків ДТП знадобилась допомога надзвичайників. Вони дістали з легковика травмованого 51-річного чоловіка та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Далі, рятувальники відключили акумуляторні батареї пошкоджених машин, щоб запобігти загорянню, - розповіли в управлінні ДСНС.

Чоловіка госпіталізували до Дунаєвецької багатопрофільної лікарні. Причину ДТП встановлюють правоохоронці.

Як надзвичайники рятували постраждалого водія в ДТП, дивіться на відео від ДСНС:

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Руслан Ковальчук

    Явний обгін або мобільний телефон на повороті в руці! Всі круті на іномарках - які там правила ПДР та ще й в населеному пункті! Від цих гонщиків життя немає ніде - а ні в місті, а ні в селі! тільки штрафи такі щоб забув про кермо років на 10 не менше. Щоб сплатив штраф - вимушений брати кредит, або продав нирку-печінку, оце буде діло!

keyboard_arrow_up