Що думають хмельницькі активісти про відставку Яценюка

Що думають хмельницькі активісти про відставку Яценюка
Прем’єр вирішив піти через політичну кризу, яка, на його думку, розв’язана штучно. Хмельницькі громадські активісти підтримали таке рішення Яценюка. А новим Прем’єром бачать Володимира Гройсмана

Екс-голова Уряду в своїй прощальній промові відзначив, що гордиться результатами роботи своєї команди. А також подякував народові, суспільству, громадським активістам, волонтерам і кожному громадянину.

Однак жоден з громадських активістів Хмельницького вдячності Арсенію Яценюку не висловив.

Фото зі сторінки Олега Черненка у мережі FacebookОлег Черненко, Громадський рух «Чесно»:

Відео дня

– Однозначно Яценюк застарів у своїх методах. Всі розуміють, що він зав’яз у проблемах корупції. Успіхи Прем’єра, серед яких реформа поліції та запуск децентралізації, були лише точковими. Для Хмельниччини його відставка навряд щось змінить. Втім, якщо наступником буде Гройсман, то у пріоритеті може опинитись Вінницька область, і тоді Хмельниччина може, навіть, постраждати.

Сергій Скоробогатий, отаман Хмельницького окремого козацького курення імені І. Нечая:

– Я думаю, що Яценюк, аби зберегти своє «лице», мав піти у відставку раніше. У будь-якому випадку наразі відставка є позитивом, адже це також було і через тиск громадськості. Тобто він пішов не лише під тиском певних політичних кіл, а й під тиском громадськості. Так би мовити, «два в одному».  Гройсман це людина наближена до Президента, якщо він стане Прем’єром,  тоді повна відповідальність за ситуацію в державі буде на команді Порошенка. Відтак, питання кадрової політики будуть більш визначеними. Отож, Хмельниччина зможе нарешті отримати голову облдержадміністрації та його заступників.

Фото зі сторінки Андрія Попика у мережі FacebookАндрій Попик, Громадянська мережа ОПОРА:

– Зміна прем'єра – це частина політичної традиції в Україні. У нас з часів незалежності заміна прем'єра відбувалась понад 20 раз. Тобто середній термін безперервного функціонування прем'єр-міністра не перевищує 1.5 роки. Тобто цей вже пересидів середній термін  Насправді просто заміна фігури прем'єр-міністра нічого кардинально не змінює (окрім перерозподілу сфер впливу між різними економічними кланами). Потрібно міняти не лише людину, а й програму дій. Що конкретно нам пропонує новий уряд?

Фото зі сторінки Вікторії Середюк у мережі FacebookВікторія Середюк, голова ГО «Атомайдан. Хмельниччина»:

– Позитивні зміни для країни від цієї відставки будуть лише у тому випадку, якщо наступником Яценюка стане нормальна людина. Відставка Голови Уряду була дуже очікуваною тому, що його реформи нас тягнуть в «мінус». Хоча я не вважаю варіант Гройсмана нормальним. У будь-якому випадки всі наслідки, зміни і реформи ми відчуємо на своїх «шкурах».

Фото зі сторінки Альони Берези у мережі FacebookАльона Береза, ініціативний рух «Жіночий антикорупційний рух»:

– Відставка Яценюка – це позитив. Це мало відбутись ще давно. Але я не бачу амбітних змін. Тому я не марю надіями, що дуже щось зміниться. Новим Прем’єром, на мою думку, має стати аполітична людина. Людина, яка у своєму житті вже щось зробила. Цю посаду, як і багато інших, мають зайняти люди, які працюють, а не займаються політикою. Я реально за технократичний уряд, але, на жаль, його не буде. Адже і далі йдуть торги, і буде розподіл від партій, які зголосилися скласти таку коаліцію. Думаю, Верховна Рада знайде потрібні голоси і підтримає відставку уряду, а також вже завтра, 11 квітня, і призначить нового Прем’єра.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    А кому важна вообще прзиция неадекватов?

    Анонім reply Анонім

    Наверное другим неадекватам и адекватам, забавы и потехи ради ))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up