Схожі чи ні? Хмельницькі поліцейські перетворилися на персонажів дитячих малюнків

Схожі чи ні? Хмельницькі поліцейські перетворилися на персонажів дитячих малюнків
  • В області провели конкурс дитячого малюнку.
  • Маленькі художники зобразили своє розуміння поліцейської служби та отримали подарунки.
  • Деякі із сюжетів художніх творів дітей відтворили реальні правоохоронці. Як їм це вдалося, дивіться далі.

До професійного свята дільничих офіцерів, яке святкували 18 червня, в області провели конкурс дитячого малюнку. На картинах маленькі художники зобразили своє розуміння поліцейської служби. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області.

Творці найкращих робіт отримали подяки та подарунки від поліцейської профспілки. Одним із "презентів" від правоохоронців був вкрай творчим та оригінальним - копи відтворили сюжети художніх творів дітей у фото.

Як вважаєте, схожі?

Відео дня



Слід зауважити, що переможцями конкурсу серед молодших школярів цього року стали:
• 1-ше місце - Ульяніна Аполінарія з Нетішина
• 2-ге місце – Котик Руслан зі Славутського району
• 3-тє місце – Липко Анастасія з Летичева.

Серед старшокласників перемогу отримали:
• 1-ше місце – Венгер Альона з Городка
• 2-ге місце – Авдикович Яна з Волочиська
• 3-тє місце – Рудковський Ростислав з Кам‘янця-Подільського.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up