Ситуація поступово стабілізується: як на Хмельниччині виключатимуть світло 12 лютого

Ситуація поступово стабілізується: як на Хмельниччині виключатимуть світло 12 лютого
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • У частині громад відбуватиметься перехід до графіка погодинних відключень.

У неділю, 12 лютого, на Хмельниччині світло переважно вимикатимуть згідно з графіками аварійних відключень. У частині громад відбуватиметься перехід до графіка погодинних відключень.

Про це інформують у «Хмельницькобленерго».

Енергетикам вдалося дещо стабілізувати ситуацію з постачанням електроенергії в області. Однак про повне повернення до погодинних відключень ще рано говорити. Частково діють мережеві обмеження.

Відео дня

«Пам’ятайте про потребу раціонального використання електричної енергії, особливо у вечірні години, - акцентують енергетики споживачам. -  Не вмикайте одночасно декілька приладів, бо це може спричинити додаткове навантаження на електромережі та спровокувати технологічні порушення».

Нагадаємо, уночі 10 лютого близько 04.00 російські окупанти дронами-камікадзе атакували Хмельниччину. Пошкодили об’єкт критичної інфраструктури на Шепетівщині. Є приліт ракетив й у Хмельницьку громаду.

Наслідком масованої вороожої атаки стало знеструмлення більшої частини Хмельницького, а також Хмельницької, Старокостянтинівської та Красилівської громад.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Соловей Дмитро

    А в Летичеві: бахнуло в Києві- відключили Летичів на сутки, бахнуло в Вінниці - відключили Летичів на 2 дні, бахнуло в Хмельницькому - в Летичеві настає кам'яний вік...

    Анатолий Анатолич reply Соловей Дмитро

    Соловей Дмитро Енергомережа об'єднана : все пов'язано між собою . Для чого ліпити цю недолугу маячню про те , що і де бахнуло ...

    Verstyuk V. reply Анатолий Анатолич

    В Харкові щодня бахкає, але світло  вимикали на 3 год на добу, а в тиловій Хмельницькій області на 18. При об"єднаній енергосистемі якщо десь  зменшилося споживання то в інших воно повинно збільшитися.
  • Ірина Бензик

    В Шепетівці як не відключали світло зовсім до 10 лютого, так і не відключають і зараз. На ситуацію не дивляться.
  • Валентина Дудар

    Підключіть Молодіжна 15/1, будинок, де все на електриці, зима на вулиці, і навіть чаю людині нема де закип'ятити

    PutnickFree reply Валентина Дудар

    Щоб ти чаю попила знову квартал приватної забудови виключити бо у тебе електроплита? А у людей і так добу опалення не було бо насоси не працювали....
  • alexandr angel

    А де ж гнівні коментарі, що знову всю електрику продають у вагонах Молдові ? ))

keyboard_arrow_up