Автотроща на Шепетівщині: загинули двоє людей

Автотроща на Шепетівщині: загинули двоє людей
Фото зі сторінки ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Зіткнулися «ВАЗ» та «ЗАЗ».
  • Двоє людей загинули, двоє – трамовані.

Дорожньо-траспортна пригода трапилася 11 листопада на автодорозі H-25 сполученням Рівне-Городище-Старокостянтинів.

Поблизу Славути, що на Шепетівщині, близько 12.23 зіткнулися «ВАЗ 2108» та «ЗАЗ-1103».

За попередніми даними, водій автомобіля «ВАЗ 2108» перед поворотом ліворуч не переконався в безпечності свого руху і не надав перевагу в русі автомобілю «ЗАЗ 1103», що їхав у зустрічному напрямку. Сталося лобове зіткнення двох транспортних засобів констатують у поліції.

Відео дня

«ВАЗ» загорівся, повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Вогнеборці, що прибули на місце події, ліквідували загоряння. Акумулятор «ЗАЗ» - відключили від живлення.

У результаті ДТП 76-річний водій «ВАЗа» та 29-літній пасажир автомобіля «ЗАЗ 1103» від отриманих травм загинули на місці події. Водій «ЗАЗу» та ще один його пасажир з тілесними ушкодженнями були доставлені до Славутської міської лікарні.

За допомогою гідроінструменту надзвичайники деблокували потерпілого з понівеченого авто й передали його медикам. Деблокували рятувальники  й загиблого.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб). Розслідування триває.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Марина Слива

    Життя моєї сім'ї завершилось після того як рахіт якому 76 років ,який врізався в машину яка не порушила правила їхавши по трасі в якій перебував мій чоловік і батько три річного сина,загинув,він їхав до нас додому де не був 5 довгих місяці,бо захищав нашу землю від рашки😭😭😭як нам жити далі хочу запитати у родини винуватця ДТП,як???????
  • Ksucha Ksucha

    Дідуля 76 років чмо...куда ти спішив ти залишив малу дитину 3 років без батька... якого він чекав  та його батьків. він їхав до сина якого давно не бачив,який захищав нашу державу від рашків....😥😢😥

keyboard_arrow_up