Спав на мерзлій траві: знайшли хлопчика, який зник у лісі на Хмельниччині

Спав на мерзлій траві: знайшли хлопчика, який зник у лісі на Хмельниччині
Фото Шепетівського районного управління поліції
  • 10-річного Миколку знайшли.
  • Хлопчик блукав за десяток кілометрів від місця зникнення.

Вчора, 23 жовтня, у лісі на Шепетівщині поблизу села Конотоп загубився 10-річний Микола Парфенюк. Батьки з 18:00 намагалися самостійно розшукати сина. Пошуки були марними, тож вони звернулися за допомогою до правоохоронців, - повідомляє прес служба Шепетівського районного управління поліції.

Поліцейські, кінологи, рятувальники та нацгвардійці усю ніс прочісували довколишні ліси. У пошуках їм допомагали односельці хлопчика. Загалом близько 700 осіб обстежували лісові хащі, стежки та прилеглу до лісу територію.

Близько 7 години ранку, 24 жовтня, дитину знайшла жителька села Мальованка. Жінка помітила Миколку біля свого будинку, запросила до себе, нагодувала, обігріла та викликала поліцію.

Відео дня

Поліцейські зясували, що хлопчик заблукав у лісі, збираючи журавлину. Під час збору ягід він не зміг розшукати батьків, тож впродовж кількох годин йшов лісовою стежиною, поки не зайшов у село. Найближчий будинок, на який він натрапив, був порожнім. Тоді дитина заснула просто посеред мерзлої трави. На ранок Микола рушив далі у пошуку допомоги. Йому пощастило зустріти небайдужу жінку.

Поліцейські передали хлопчика мамі й після огляду медиків він зможе повернутися додому.

Правоохоронці попереджають батьків, щоб вони не залучали дітей до збору ягід та грибів в темну пору доби й просять пильно стежити за їх безпекою.

Читайте також:

Йшла влаштовуватись на роботу. На Хмельниччині зникла 36-річна жінка

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Елена Буркацкая

    Чому ж не згадується про норми Конституції? Основного закону,якому не суперечать всі інші Закони та підзаконні акти ( що порушують права людини). А те,що в кожному законі можна знайти 'лазейку' і так всі знають!
  • Татьяна Шумбарська

    Будь здоровим, малюк
  • Андрей Шав

    слава Зеленському

    Ирина Косметико reply Андрей Шав

    )))))))
  • Оксана Мостовюк

    Слава Богу

keyboard_arrow_up