Спецоперація на залізничному вокзалі: кого і за що затримали (ФОТО, ВІДЕО)

Спецоперація на залізничному вокзалі: кого і за що затримали (ФОТО, ВІДЕО)
  • Сьогодні у Хмельницькому затримали заступника начальника управління Головного управління ДФС в області.
  • Що стало причиною затримання?
  • Усі деталі справи, читайте далі.

Правоохоронці затримали заступника начальника управління Головного управління ДФС в області. Посадовець вимагав 20 тисяч доларів США у місцевих підприємців.

  • "Задля особистого збагачення та використовуючи своє службове становище, податківець через свого знайомого поставив підприємцям вимогу надати йому неправомірну вигоду за не ініціювання питання про притягнення до кримінальної відповідальності за статті 212  Кримінального кодексу України та  вирішення питання про закриття кримінального провадження за статтею 366 Кримінального кодексу України", - повідомляють у прокуратурі області.

Посадовця взяли "на гарячому", під час отримання грошей, просто на центральному залізничному вокзалі міста. 

За вказаним фактом здійснюється досудове розслідування за частиною 3 статті 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з її вимаганням) та частиною 3 статті 369-2 (зловживання впливом) КК України. На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.

Відео дня

Читайте також: На Хмельниччині затримали банду наркоторговців (ФОТО, ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Фото: прес-служба прокуратури

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Олександр

    Маю думку.Прошу прокоментувати,а також може звернемося з питицією до Президента?Ось в чому справа-як гребли так і гребуть,в Законах діра,покарання мізерні,розстрілювать,вішать неможна-варіант може ввести каторгу,і перед ЄС нема порушень і будуть знать що в разі терміну рукавиці в Одесі шить не будуть.Як ви думаєте?
  • Sasha Salatskyi

    А валютчики збоку стоять, то до них, вже роками ніхто слова не каже.
  • Ігор Дударчук

    Вчила монолог цілу ніч перед дзеркалом
  • Андрей Пшенычко

    Далі відпустять,ще й вибачення перепросять... Не пам'ятаю випадку щоб кого на цугундер кинули,зато за курку навалять по-повній...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up