Тельців чекають невдачі, а Водоліїв — нові можливості. Гороскоп на тиждень

Тельців чекають невдачі, а Водоліїв — нові можливості. Гороскоп на тиждень
ua.depositphotos.com
  • Що готують зорі для кожного знаку зодіаку з 17 по 23 серпня, дізнавайтеся далі. 

Овен

Те, чого ви раніше не помічали чи ігнорували, зараз може викликати бурхливу реакцію. Спробуйте зануритися у власні почуття та почніть сприймати світ через свої внутрішні відчуття. Усіх Овнів, що запланували цього тижня поїздки – очікуватиме успіх.

Сприятливий день: 22 серпня
Несприятливий день: 19 серпня

Телець

Цього тижня ви можете бути неуважними та дратівливими. Астрологи прогнозують несприятливий період для ділових стосунків. Спробуйте максимально налаштувати себе на позитивний лад.

Відео дня

Сприятливий день: 18 серпня
Несприятливий день: 20 серпня

Близнюки

Цього тижня на перше місце вийдуть особисті фінанси, дружба та цінності. Демонструйте іншим свої знання, це піде вам лише на користь.

Сприятливий день: 18 серпня
Несприятливий день: 19 серпня

Рак

Варто відкласти всі робочі питання на потім. Зосередьте всі свої сили на тому, що приносить вам найбільше задоволення та на близьких. Докладіть всіх зусиль до того, щоб знову повернути у ваше життя гармонію та лад.

Сприятливий день: 22 серпня
Несприятливий день: 20 серпня

Лев

На початку тижня ви можете відчути себе виснаженими, тож влаштуйте собі невеликий відпочинок.  Виділіть час на те, щоб проаналізувати свої фінанси. Цілком ймовірно, що ви зможете знайти можливості для підвищення свого доходу. 

Сприятливий день: 20 серпня
Несприятливий день: 21 серпня

Діва

Тиждень обіцяє бути емоційно насиченим. Будьте сміливішими в боротьбі за своє місце під сонцем. 

Сприятливий день: 21 серпня
Несприятливий день: 17 серпня

Терези

Постарайтеся найближчими днями прислухатися до свого організму. Вас може сильно роздратувати якась дрібничка, тож постарайтеся не брати все близько до серця.

Сприятливий день: 19 серпня
Несприятливий день: 21 серпня

Скорпіон

Вам цього тижня вдасться стати більш успішними та динамічними. Є ймовірність зустріти однодумців з якими зможете реалізувати свій проєкт. Втім постарайтеся приймати важливі рішення самостійно. 

Сприятливий день: 23 серпня
Несприятливий день: 17 серпня

Стрілець

Тиждень гарний для вивчення духовних практик. Зірки радять найближчими днями взяти під контроль фінансові витрати. Залишіть минуле в минулому і більше не повертайтеся до цих подій. 

Сприятливий день: 18 серпня
Несприятливий день: 21 серпня

Козеріг

Тиждень сприятливий для того, аби звернути увагу на ваші проєкти. Залишайтеся оптимістом, адже саме правильний настрій дозволить вам вирішити багато проблем. 

Сприятливий день: 22 серпня
Несприятливий день: 19 серпня

Водолій 

Ті проблеми, які вас раніше турбували, відійдуть на другий план. Цей тиждень дасть вам чудову можливість переосмислити своє життя.

Сприятливий день: 21 серпня
Несприятливий день: 23 серпня

Риби

Цього тижня варто зосередитися на одній цілі та впевнено йти до неї. Самотнім Рибам астрологи прогнозують початок нового любовного роману. На вас чекає пропозиція, від якої ви не зможете відмовитися. 

Сприятливий день: 17 серпня
Несприятливий день: 18 серпня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up