Тиждень вандалізму у Хмельницькому: перекинуті лавки, розриті клумби та пошкоджена фотозона

Тиждень вандалізму у Хмельницькому: перекинуті лавки, розриті клумби та пошкоджена фотозона
  • За останній тиждень вандалізм у нашому місті загострився - повідомляють комунальники.
  • Кілька епізодів зафіксували у міських парках.
  • А сьогодні, 13 березня, хмельничани помітили пошкоджену фотозону біля ЦУМу.

“Невже ми ніколи не зможемо вилізти з нашої байдужості та егоїзму? Невже нові майданчики, нові доріжки, благоустрій парків і пляжу не змінює нашого бажання жити у гарному місті. Невже ми залишимося містом "базарників" і так й не навчимось любити місто. А гостям які приїжджатимуть у місто будемо говорити, що у нас немає на що дивитись, єдине що є то "толкучка". Але ж ми самі створюємо наше майбутнє! Наше місто - це наша домівка, яку ми самі створюємо! Лише ми - хмельничани творці сучасного, комфортного та привабливого міста” - повідомлення з таким текстом з'явилося сьогодні, 13 березня, на сторінці управління ЖКГ міста у Facebook.

Комунальники повідомили, що протягом тижня у місті помітили кілька актів вандалізму. Всі вони стосуються благоустрою. Так, у сквері Шевченка “пошматували” клумби. З них викрали нещодавно висаджені рослини. А саме::

  • хост кущовий - 2 шт;
  • лаванда - 30 шт;
  • цибулини тюльпанів - 105 шт;
  • цибулини гіацинтів - 25 шт;
  • цибулини нарцисів - 44 шт.

Напередодні у дендропарку було пошкоджено дві лавки. Їх виламали й перенесли на інші місця. По даних епізодах комунальники звернулися у поліцію. Наразі, за даними ЖКГ, правоохоронці переглядають відео з камер спостереження. 

Відео дня

Ще один факт вандалізму помітили сьогодні біля ЦУМу. Фотозону “Я люблю Хмельницький” вкотре пошкодили. Там, “магічним чином”, зникла літера “Й”.

Фото dtp_khm
Фото управління ЖКГ 
Фото управління ЖКГ 
Фото управління ЖКГ 
Фото управління ЖКГ 
Фото управління ЖКГ 
Фото управління ЖКГ 
Фото управління ЖКГ 
Фото управління ЖКГ 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Yulia Yakimchuk

    Так, з культурою у нас складно. На жаль.
  • Божок Леонід

    Замість покарання просто оприлюднити відео з камер
  • Василь Буденчук

    Необхідно розробити місцевій владі заходи щодо відповідальності щодо порушення норм благоустрою,відповідно визначити штрафи і піддати огласці.Чекайте реакції і суспільної думки.
  • Леонид Наседкин

    А чему удивляться?Быдла в Хмельницком немало,воспитание никакое.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up