Три роки на службі. Як працюють групи реагування патрульної поліції на Хмельниччині

Три роки на службі. Як працюють групи реагування патрульної поліції на Хмельниччині
ГУ НП
  • Рівно три роки тому, 2 липня 2016 року, на Хмельниччині вперше з’явилися ГРПП. Наразі їх в області є 35.
  • Що встигли зробити патрульні за ці три роки?

Три роки тому на Хмельниччині вперше з’явилися групи реагування патрульної поліції. Сьогодні на території області щодобово заступає на службу 35 нарядів ГРПП. Усі вони забезпечені сучасними автомобілями та планшетами, які безпосередньо пов’язані з лінією "102". Про це повідомили у ГУ НП Хмельницької області.

Як зазначають, за три роки діяльності групи реагування патрульної поліції області здійснили більше півмільйона виїздів на повідомлення громадян, розкрили близько 1200 злочинів, склали понад 104 тисячі адмінматеріалів на порушників, зокрема, 6118 — за керування транспортом у нетверезому стані.

Крім того, патрульні в районах додатково займаються перевіркою підоблікових осіб, власників зброї, разом з дільничими проводять профілактичну роботу.

Відео дня

Читайте також: Два вбивства та півтисячі крадіжок. У поліції розповіли, як минув червень на Хмельниччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up