У Борисполі скасовують рейси до Росії, Франції, Молдови

У Борисполі скасовують рейси до Росії, Франції, Молдови
Після трагедії зі збитим малайзійським «Боінгом» на Донеччині, більшість міжнародних авіаперевізників оминають повітряний простір України.

Рейси проходять по кордонам з Польщею та через територію Румунії.

У аеропорту «Бориспіль» станом на 14:32 18 липня скасовано 8 рейсів.

За тим, що робиться у небі України, можна спостерігати на сайті flightradar24, який відстежує переміщення літаків у реальному часі по всьому світу.

Відео дня

Відзначимо, що як заявляють адміністратори сайту, за їхніми даними кілька авіакомпаній, які літали через Україну, стверджують, що вони були оминали повітряний простір нашої держави протягом кількох місяців.

- Ми зараз не будемо називати ці авіакомпанії, але ми вважаємо, якщо авіакомпанія турбується про свою репутацію безпеки, то вона не повинна брехати клієнтам, - таке повідомлення з’явилося на сторінці сайту у Facebook.

17 липня 2014 року північніше Тореза (Донецька обл.) здійснив падіння пасажирський літак - авіалайнер компанії «Malaysia Airlines», який здійснював рейс Куала-Лумпур - Амстердам. На момент падіння лайнер був на висоті 10 тисяч кілометрів. На борту було 280 пасажирів та 15 членів екіпажу. Всі вони загинули.

Авіакатастрофі, у якій загинуло 295 пасажирів, вже встигли порадіти у соцмережі терористи, похвалившись (!) злочином. "Предупреждали же - не летать в "нашем небе". А вот и видео-подтверждение очередного "птичкопада" - таке повідомлення з"явилося у соцмережі від лідера терористів ДНР Ігоря Гіркіна "Стрєлкова".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    Благодаря путину, будем серой зоной.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up