У госпіталі помер 21-річний військовий з Хмельниччини, який підірвався на міні у зоні АТО

У госпіталі помер 21-річний військовий з Хмельниччини, який підірвався на міні у зоні АТО
  • Після важкого поранення 21-річний військовий зі Старосинявського району Олександр Казміров знаходився  госпіталі.
  • Не приходячи до тями, він помер в ніч з 25 на 26 лютого.

Олександр Казміров родом із села Щербані Старосинявського району. Служив у 24-й бригаді ЗСУ. Військовий потрапив у Харківському госпіталь після отриманого важкого поранення 17 лютого. Увесь цей час перебував у комі. Хлопець так і не прийшов до тями. Його серерце зупинилося.

Координатор Центру допомоги учасників АТО у Хмельницькій області Наталя Дзекар повідомила журналістам vsim.ua, зараз вирішується питання з транспортуванням тіла в Хмельницьку область. За попередньою інформацією, його поховають у середу, в селі Шарівка Ярмолинецього району, звідки родом його батько. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • толік

    Схиляю голову перед пам"яттю Олександра! Хоробрий, сміливий, мужній! ЧОЛОВІК!    ЗАХИСНИК!  Шана і повага батькам  за виховання такого сина! Щирі співчуття, втрата непоправна! Він служив найблагороднішій справі, захищав Батьківщину від оскаженілого ворога! Маємо тут мирне життя завдячуючи таким хлопцям, як Олександр! Його ім"я записане в історії України назавжди!
  • Любовь Прушинская

    Коли це все уже закінчится? кому треба ця війна? простим людям- точно не потрібна.....

    Наталія Рибцова reply Любовь Прушинская

    А що потрібно простим людям? Одна "проста людина" якось сказала: "Яка різниця під ким, - під Порохом чи під Путіним?" Вам теж немає ніякої різниці, шановна? Мабуть, дуже хочеться палких обійм кадирівця чи бурята?

    Іван Кошевий reply Любовь Прушинская

    Ви хочете щоб Путін дійшов до вашого міста?

    Мастер Автополив reply Іван Кошевий

    а чому Путін не атакує в Сумської, Харківської областях та з АР Крим? Там дуже широкий фронт майже не прикритий військами. Поясніть, бо я не розумію.

    толік reply Мастер Автополив

    тому що не зможе тоді своєму лохторату вішати на вуха лапшу шо їх там нєт.... під майдан сволоч все робив, ніби захищав. куди рашистська морда не влізе всюди біда, дика орда.

    Мастер Автополив reply толік

    а ви, я розумію знаєте усі його плани. Це він вам з-під лужка шепоче про них? Це може кстаті бути дуже небезпечна хвороба, Путін мозку.

    толік reply Мастер Автополив

    Та він всім розказує про свої плани. Навчіться аналізувати і не буде у вас хворобливої любові до путлера. Та й по всьому.

    Мастер Автополив reply толік

    Любой псих переводит стрелы на лечещего врача, это я вам как доктор с 30 летним стажем говорю. Так что неудачно.

    толік reply Мастер Автополив

    С 30-летним?! Да, это уже диагноз!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up