У госпіталі помер 21-річний військовий з Хмельниччини, який підірвався на міні у зоні АТО

У госпіталі помер 21-річний військовий з Хмельниччини, який підірвався на міні у зоні АТО
  • Після важкого поранення 21-річний військовий зі Старосинявського району Олександр Казміров знаходився  госпіталі.
  • Не приходячи до тями, він помер в ніч з 25 на 26 лютого.

Олександр Казміров родом із села Щербані Старосинявського району. Служив у 24-й бригаді ЗСУ. Військовий потрапив у Харківському госпіталь після отриманого важкого поранення 17 лютого. Увесь цей час перебував у комі. Хлопець так і не прийшов до тями. Його серерце зупинилося.

Координатор Центру допомоги учасників АТО у Хмельницькій області Наталя Дзекар повідомила журналістам vsim.ua, зараз вирішується питання з транспортуванням тіла в Хмельницьку область. За попередньою інформацією, його поховають у середу, в селі Шарівка Ярмолинецього району, звідки родом його батько. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • толік

    Схиляю голову перед пам"яттю Олександра! Хоробрий, сміливий, мужній! ЧОЛОВІК!    ЗАХИСНИК!  Шана і повага батькам  за виховання такого сина! Щирі співчуття, втрата непоправна! Він служив найблагороднішій справі, захищав Батьківщину від оскаженілого ворога! Маємо тут мирне життя завдячуючи таким хлопцям, як Олександр! Його ім"я записане в історії України назавжди!
  • Любовь Прушинская

    Коли це все уже закінчится? кому треба ця війна? простим людям- точно не потрібна.....

    Наталія Рибцова reply Любовь Прушинская

    А що потрібно простим людям? Одна "проста людина" якось сказала: "Яка різниця під ким, - під Порохом чи під Путіним?" Вам теж немає ніякої різниці, шановна? Мабуть, дуже хочеться палких обійм кадирівця чи бурята?

    Іван Кошевий reply Любовь Прушинская

    Ви хочете щоб Путін дійшов до вашого міста?

    Мастер Автополив reply Іван Кошевий

    а чому Путін не атакує в Сумської, Харківської областях та з АР Крим? Там дуже широкий фронт майже не прикритий військами. Поясніть, бо я не розумію.

    толік reply Мастер Автополив

    тому що не зможе тоді своєму лохторату вішати на вуха лапшу шо їх там нєт.... під майдан сволоч все робив, ніби захищав. куди рашистська морда не влізе всюди біда, дика орда.

    Мастер Автополив reply толік

    а ви, я розумію знаєте усі його плани. Це він вам з-під лужка шепоче про них? Це може кстаті бути дуже небезпечна хвороба, Путін мозку.

    толік reply Мастер Автополив

    Та він всім розказує про свої плани. Навчіться аналізувати і не буде у вас хворобливої любові до путлера. Та й по всьому.

    Мастер Автополив reply толік

    Любой псих переводит стрелы на лечещего врача, это я вам как доктор с 30 летним стажем говорю. Так что неудачно.

    толік reply Мастер Автополив

    С 30-летним?! Да, это уже диагноз!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:34 Винайшов інноваційну модель вітряка: школяр з Кам'янця переміг у конкурсі екопроєктів 21:02 На війні загинуло четверо захисників з Хмельниччини 20:31 Хмельницькі будівельники отримали відзнаки за зміцнення обороноздатності України 20:03 Три роки тюрми за смерть дитини: вирок суду по ДТП у Хмельницькому районі Від читача 19:32 Малий та середній бізнес зможе захиститися від кіберзлочинців 19:32 Домашня «молочка»: які ціни у Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) 18:54 У Хмельницькому автівка збила пенсіонерку на пішохідному переході 18:12 Найбільші зарплати, прибутки та штат. Рейтинги комунальних підприємств Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 17:43 Хмельницький “Електротранс” отримав нагороду за осучаснення громадського транспорту 17:25 Фотоконкурс "Ми - маленькі українці" завершено! Редакція та партнери привітали переможців 17:09 Пошкоджені будинки та аварійні відключення: наслідки негоди на Хмельниччині 16:50 Де у Хмельницькому не буде води 3 липня 16:19 На Хмельниччині змінився вступ на навчання для здобувачів старшого віку 16:15 Пляжний сезон у самому розпалі: де позбутися небажаного волосся у Хмельницькому 15:46 Хмельничани втричі частіше застрягають у ліфтах: що робити і куди звертатись 14:55 Град та шквали: на Хмельниччині оголосили штормове попередження 14:19 «Ремонтував» справні автівки: на Хмельниччині працівника СТО судитимуть за шахрайство 13:41 Негода на Хмельниччині наробила лиха: що відомо 12:20 На Хмельниччині затримали завідуючого відділення лікарні на хабарі 12:02 На Хмельниччині суд залишив у силі вирок начальниці пошти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up